Äänestä Kangasalan Urkutehtaan juhlavuoden nimikkoleivos!


Kangasalla juhlitaan tänä vuonna 180-vuotiasta Kangasalan urkutehdasta monipuolisen ohjelman myötä. Sen kunniaksi Visit Kangasala kutsui paikalliset leipomoalan ammattilaiset sekä kaikki leivonnan harrastajat kehittämään juhlavuoden nimikkoleivosta ja osallistumaan kilpailuun. Leivoskilpailulla halutaan kehittää Kangasalan urkutehtaan juhlavuodelle nimikkoleivos, joka ilmentää upeaa soitinta ja paikkakunnan pitkää urkuperintöä.

Kilpailussa on kaksi sarjaa, ammattilaisille ja harrastajille, joista kummastakin palkitaan kolme parasta. Harrastajasarjan voittajat valitaan yleisöäänestyksellä, jonka toteuttaa Kangasalan Sanomat. Voit nyt käydä äänestämässä omaa suosikkiasi täällä. Kilpailuaikaa on 13.3. kello 12 asti. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvotaan kaksi kahden lipun pakettia K-Kinoon.

Juhlavuoden leivokselle on tärkeää lähituottajien raaka-aineiden käyttö reseptiikassa sekä leivoksen maku, ulkonäkö ja tarina. Tavoitteena on myös reseptin toteutettavuus, jotta leivosta pääsee maistamaan juhlavuoden tilaisuuksissa.

Kilpailun finaalia ja palkintojenjakoa voi tulla seuraamaan Kangasala-talolle 14.3.