Vieraslajien yhteiset kitkentätalkoot 18.6.

Tule mukaan talkoilemaan 18.6. tai järjestä omat talkoot!
Kangasalan kaupunki järjestää koko kaupungin yhteiset vieraskasvilajien kitkentätalkoot tiistaina 18.6.2024. Kaupunki kannustaa kaikkia mukaan yhteistyöhön lähiympäristön viihtyisyyden ja luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi. Voit myös järjestää omat vieraskasvien kitkentätalkoot ajalla 1.6. -31.8.2024.

Latujen ja luistelukenttien kuulumisia Kangasalla

Talvi tekee tuloaan ja ladut sekä luistelukentät kutsuvat jälleen asukkaita talviliikunnan pariin Kangasalla. Kyötikkälän urheilukeskuksen kentän ympäri pääsee jo hiihtämään ja Sorolan virkistysalueen sekä Kyötikkälän välinen ensilumenlatu on valmistumassa. Myös kaukaloiden ja luistelukenttien jäädytystä aloitetaan tällä viikolla. Kuntotietopalvelusta pääsee seuraamaan hiihtolatujen, luistelukenttien ja kaukaloiden kunnossapitotilannetta.

Latujen ja luistelukenttien kuntotietopalvelun uudet ominaisuudet

Kangasalan kaupunki julkaisi viime talvikautena karttapohjaisen kuntotietopalvelun pilottikäyttöön kuntalaisille. Sähköisestä kuntotietopalvelusta pääsee seuraamaan hiihtolatujen, luistelukenttien ja kaukaloiden kunnossapitotilannetta. Kuntotietopalvelua on nyt päivitetty asiakaspalautteen perusteella. Kuntotietopalvelusta löytyvät hiihtoladut, luistelukentät ja kaukalot. Kangasalan kaupungilla on ylläpidossaan yhteensä 22 luistelukenttää, 7 kaukaloa ja…