Kangasalan viheralue- ja ulkoliikuntapaikkaohjelman luonnos tulee nähtäville 14.12.2022

Kangasalan viheralue- ja ulkoliikuntapaikkaohjelman 2023–2032 luonnos on valmistunut, ja nyt siihen on mahdollista antaa kommentteja. Ohjelmaluonnos on julkisesti nähtävillä ajalla 14.12.2022–11.1.2023 Kangasalan kaupungin teknisessä keskuksessa os. Urheilutie 13 (suljettu 23.12.2022 – 1.1.2023), Kangasalan pääkirjaston lehtilukusalissa (Keskusaukio 2) ja kaupungin verkkosivuilla:…

Suuri asukaskysely kerää tietoa asumisesta Tampereen seudulla

Tampereen kaupunkiseudun asukkaille ja seudulla asioiville suunnattu Suuri asukaskysely käynnistyy 1.12.2022. Kyselyllä pyritään selvittämään muun muassa asukkaiden kokemuksia oman asuinalueen laatutekijöistä ja seudulla liikkumisesta sekä toiveita seudun kehittämisen suunnasta.

Sorolan virkistysalueella pääsee jo hiihtämään

Sorolan montun virkistysalueella pääsee jo hiihtämään säilölumesta tehtyä latua pitkin. Ensilumenladulle kertyy edestakaiseen kierrokseen mittaa 1,2 km. Innokkaimpia hiihtäjiä on ollut jo runsaasti alueella nauttimassa talven ensi hiihtolenkeistä.

Kyötikkälän viljelypalstoille on laadittu säännöt

Kangasalan kaupunki vuokraa viljelypalstoja Kyötikkälästä. Viljelypalstoille on laadittu viljelytoimintaa varten säännöt, jotka tulevat voimaan vuoden 2023 alusta alkaen. Viljelijöiden toiveita on kuultu sääntöjä laadittaessa.

Lumenlevitys Sorolan montussa aloitetaan viikolla 48

Sorolan montussa aloitetaan lumenlevitys keskiviikkona 30.11. ja arviolta viikon kuluessa alueelle saadaan käyttöön hiihdettävä reitti. Reitti muotoutuu lumen riittävyyden mukaisesti, lumitykkien käyttö ei vielä ole mahdollista. Kuntoportaiden käyttäjien tulee varoa montulla työskenteleviä koneita. Lisätietoa asiasta päivitetään myös Kangasalan liikuntapalveluiden Facebook-sivuille.