Vanhempainyhdistys

KATSO TUOREIMMAT TIEDOT FACEBOOKISTA

http://www.facebook.com/tursola

Tykkäämällä sivustamme näet uudet päivitykset heti niiden ilmestyttyä. Tätä sivua päivitetään vain muutaman kerran vuodessa. Ajantasaisen tiedon tapahtumista löydät facebook sivulta.


 TULEVAISUUDEN TEKIJÄT KOULUTIELLÄ

Jokainen lapsi aloittaa maailman valloituksen viimeistään silloin, kun hän reppuineen lähtee kouluun. Tursolan Korttelikoulussa Kangasalla runsaalla sadalla 1–2 -luokkalaisella ja esikoululaisella on mahdollisuus aloittaa matkansa turvallisesti, viihtyisissä koulutiloissa taitavien opettajien ohjauksessa.

Tursolan korttelikoulun vanhempainyhdistys tukee koulun kasvatustyötä omalta osaltaan. Se tukee sekä toiminnallisesti että taloudellisesti oppilaiden koulu- ja harrastustoimintaa kuten luonto- ja teatteriretkiä. Lisäksi se harjoittaa tiedotustoimintaa, järjestää koulutus- ja keskustelutilaisuuksia oppilaiden vanhemmille sekä tekee esityksiä ja aloitteita kunnan viranomaisille tarpeellisten uudistusten aikaansaamiseksi.

Tule mukaan toimintaan! Toivomme sinunkin osallistuvan lastemme kasvatukseen. Voit myös tukea vanhempainyhdistyksen toimintaa kannatusjäsenenä, rahalahjoituksin tai muulla hyväksi katsomallasi tavalla.

Liittyä voit helposti lähettämällä sähköpostin alla olevaan Tursolan Korttelikoulun Vanhemmat Ry.:n osoitteeseen. Sähköpostissa kerro Nimesi ja Puhelinnumerosi. Jäsenyys ei velvoita mihinkään; voit osallistua yhdistyksen toimintaan oman elämäntilanteesi mukaan.

Yhteystiedot: vanhemmat.tursola@gmail.com