« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
9.7.2024
19:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Poledance Piagrina
Raudoittajantie 6, 36100 Kangasala + Google Map
Hinta
€11
Verkkosivu
www.varaaheti.fi/piagrina
Tapahtuman tyyppi
, , ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

RESPECT-ation esitys

RESPECT-ation -esitys osana Kangasalan kulttuuriviikon ohjelmistoa. Vähän lisää rispektii elämääsi. Mitä odotuksia sinulla on kunnioituksen suhteen? Esitys on monipuolisesti tanssia, akrobatiaa ja sirkusta yhdistelevä teos jossa lavalla nähdään monipuolisesti ammattilaisia sekä harrastajia. Jokainen käsittelee aihetta oman näköisen numeron puitteissa osana illan kokonaisuutta.
Mitä on kunnioitus? Missä kaikessa kunnioitus näkyy ja mihin se vaikuttaa elämässä? Mitä tapahtuu kun sitä ei ole? Mihin tarvitsemme kunnioitusta ja mikä merkitys sillä on meidän omassa elämässämme? Miten kunnioittaa toisia ja heidän työtään tasavertaisesti arvottamatta toista ylemmäs tai alemmas? Miten kunnioitus ansaitaan? Miten ihminen reagoi kunnioituksen ja arvostuksen puutteeseen, työelämässä, arjessa tai parisuhteessa? Mitä merkityksiä ja odotuksia näillä sanoilla on. Näihin kysymyksiin ja tunteiden maailmoihin sukelletaan teoksessa liikkeen keinoin. Luvassa on räväköitä, syvällisiä ja huumorin täyteisiä numeroita aiheen ympärillä. Tästä porukasta ei asennetta ja respectiä puutu.

Näytös on mahdollista nähdä vain tämän yhden kerran ja paikkoja näytökseen on hyvin rajallinen määrä. Näytös on suunnattu aikuisille katsojille eli liput myydään vain täysi-ikäisille.

Liput: 11 € / hlö
www.varaaheti.fi/piagrina

Paikka: Poledance Piagrina
Aakkulantie 42, 36220 Kangasala

Kesto: n. 1 h

Tiedustelut näytöksestä: piagrina@gmail.com tai 0407577307

Kartta