« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
23.7.2023
19:00 - 22:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan kesäteatteri
Kummelinkuja, Kangasala + Google Map
Tapahtuman tyyppi
, , ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

OLAVI VIRTA – PUNAISET LEHDET

Loistava kolmikko Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Hannu Lehtonen kokoavat voimansa jälleen yleisön pyynnöstä ja lähtevät yhdessä kiertueelle, jonka teemana on mestari Olavi Virta ja hänen laulunsa. Tuon hienon taitelijan kuolemasta tuli menneenä kesänä kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta laulut ja nuo legendaariset tulkinnat elävät ja vetoavat edelleen.

Monet muistavat vielä Hannun hienot tulkinnat Laulajan 100-v.kiertueella, sekä muista aiheeseen liittyvistä konserteista, ja Tomi on laulanut upeasti näitäkin lauluja mm. Koivusalon Olavi Virrasta kertovassa elokuvassa. Naisnäkökulmaa saadaan mukaan, kun hieno taiteilija Milana Misic liittyy joukkoon. Hän on itsekin perehtynyt vahvasti tuon ajan musiikkiin jo äidinmaidossa. Laulajia säestää Kultaisen harmonikan voittaja Jarno Kuusisto yhtyeineen.

Tervetuloa kuulemaan musiikkia, jossa sanat, soinnut ja sävelet antavat taitavalle laulajalle mahdollisuuden laulaa ja tulkita vaikkapa punaisten lehtien varistessa hopeisen kuun loisteessa.

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla ja tarjoaa upeat puitteet musiikin nauttimiseen. Teatterin 400-paikkainen katettu katsomo takaa täydellisen konserttielämyksen. Lisäksi järvituuli viilentää tunnelmaa helteellä.

Käy ostamassa lippusi esitykseen täältä

Kartta