« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
22.7.2023
18:00 - 21:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan kesäteatteri
Kummelinkuja, Kangasala + Google Map
Hinta
22,50€
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäteatterin iskelmäkesä: Tomi Markkola & Kipinä sekä Nina Åkerman & ManTra

Tangokuninkaallisia Kangasalan kesäteatterissa!

Kangasalan kesäteatteri tarjoaa heinäkuussa upean viikonlopun täynnä tangokuninkaallisten loistoa ja musiikillista taikaa.

Lauantain tapahtuma käynnistyy klo 18.00, kun lavalle astuu Nina Åkerman ManTra-yhtyeineen. Tämä upea artisti hurmasi yleisön voittamalla Olavi Virta -laulukilpailun vuonna 2010, ja hänen vahva äänensä ja karismaattinen lavapresenssinsä takaavat ikimuistoisen konserttiesityksen. Illan päätteeksi lavalle astuu iskelmälaulaja Tomi Markkola, joka on tunnettu tangokuninkaan tittelinsä lisäksi vuoden miesartistin palkinnosta ja Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voitosta. Markkola on julkaissut menestyneitä albumeita, ja hänen musiikkinsa on sykähdyttävää ja koskettavaa.

Nina Åkerman, kuva Tom Lahti

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, ja se tarjoaa upeat puitteet musiikin nauttimiseen. Teatterin 400-paikkainen katettu katsomo takaa sen, että yleisö voi keskittyä täysin konserttielämykseen. Lisäksi järvituuli viilentää tunnelmaa helteellä.

Liput tähän unohtumattomaan iskelmäviikonloppuun ovat saatavilla alkaen 22,50 € per ilta, joten varmista paikkasi ajoissa ja hanki liput ennakkoon. Tervetuloa Kangasalan kesäteatteriin nauttimaan huippuartistien tähdittämästä viikonlopusta!

Tapahtuman järjestäjänä toimii Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut.

Lauantain keikan lippuja voi hankkia täältä

Lipunmyynti avataan ovella tuntia ennen esitystä. Ovella käy vain korttimaksu.

Kannen kuva: Tomi Markkola, kuva Tom Lahti

Kartta