« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
10.7.2024
17:00 - 18:30
Tapahtumapaikka
Kirkkoharjun Kahvila
Kirkkoharjuntie 8, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/nayttelyt/muotoja-luonnosta-taidetyopaja/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muotoja luonnosta – taidetyöpaja

Tule nauttimaan Kirkkoharjun kahvilan kauniista maisemista Suomen kuvataiteen päivänä! Kimmo Pyykkö -taidemuseon järjestämä matalan kynnyksen ulkoilmamaalaustapahtuma luo puitteet inspiroitua luonnon muotojen äärellä. Ohjaajana toimii kulttuurituottaja ja taideohjaaja Assi Piironen.

Luovaan työskentelyyn virittäytyminen toteutetaan tutkimalla ympäristöä, sen muotoja ja tekstuureita. Näkeminen ja havainnosta piirtäminen kulkevat mukana työpajan ohjeistuksessa, joten inspiraation lähteeksi voi päätyä vaikkapa sammaloitunut kivi, käpy, puun runko tai maiseman muodot.

Työskentelyssä käytetään sekatekniikan mahdollisuuksia. Materiaaleista voit valita matkaan akvarelli-, lyijykyniä, liituja tai erilaisia maalausvälineitä. Paja soveltuu niin aloittelijoille, kuin kuvataiteen harrastajille. Osallistuminen on ilmaista kaikenikäisille, eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista.

Muotoja luonnosta – taidetyöpaja virittää läsnäololle, tilan, materiaalien ja pintojen näkemiselle, sekä luovaan kokeiluun.

Kimmo Pyykkö -taidemuseoon on vapaa pääsy ke 10.7. klo 10-17. Museovierailulla voi käydä omatoimisesti ennen taidetyöpajan alkua.

Lisätietoja ohjaajalta: @assiartyoga / assi@kuihyvin.fi

Kartta