« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
29.10.2021 31.10.2021
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kauhujen Kangasala, halloween pukukilpailu

Kauhujen Kangasala – hurja halloweenviikonloppu on täynnä selkäpiitä karmivan hauskaa ohjelmaa koko perheelle. Luvassa on mm. lasten halloweendisko, valotyöpaja, pimeä konsertti ja hurjaakin hurjempi pukukilpailu. Jännittävät ​halloween-teemaiset kierrokset nostattavat niskakarvoja, eikä jännitystä puutu myöskään aikuisille suunnatulta osallistavasti kaupunkilaisten kanssa toteutetulta Kulkijat -kauhukierrokselta. Lisätietoja halloween-viikonlopusta ja sen ohjelmasta löydät osoitteesta kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat #kauhujenkangasala.

Kenellä on kaupungin hienoin halloween tyyli? Kangasalan Sanomien ja Kangasalan kaupungin yhteistyössä järjestämässä asukilpailussa etsitään upeita ja persoonallisia halloween asuja sekä maskeerauksia.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan karmivan upeasta asustaan tai maskeerauksestaan toimitus@kangasalansanomat.fi, lisää mukaan myös kirjallinen suostumus kuvan julkaisemiseen printissä, digissä ja sosiaalisessa mediassa, sekä lähettäjän nimi ja ikä. Huomioithan että alle 18-vuotiaiden tulee liittää mukaan myös vanhemman suostumus kuvan julkaisemista varten. Lisäksi kuvan voi jakaa Instagramissa #kauhujenkangasala. Jaetut kuvat julkaistaan Kangasalan Sanomien verkossa sekä somessa jaetut Kangasalan kaupungin Instagramissa. Kuvia voi lähettää koko Kauhujen Kangasala hurja halloween -viikonlopun ajan, joten niitä voi lähettää myös viikonlopun tapahtumista.