« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
18.6.2022 30.9.2022
Tapahtumapaikka
Huutijärven vanha ammattikoulu
Lehtipuuntie, 36270 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasala Street Art

Uusi katutaidekohde Kangasalan Huutijärvellä 

Kangasalan ensimmäinen ja samalla Pirkanmaan suurin katutaidekohde sijaitsee Huutijärvellä. Purkukiinteistö tunnetaan Tredun ammattioppilaitoksen vanhana toimipisteenä. Kohteen löydät Lehtipuuntieltä, bussilla nro 40 pääset kätevästi Tampereelta. Kokonaisuus on osa Operaatio Pirkanmaan toimintaa ja sitä toteuttaa Sirkusrakkauspumpum.

9000 neliön purkukiinteistön ulkoseinät ja piha-alue muuttuvat ammattitaiteilijoiden ja kaikille avoimien työpajojen myötä kesän aikana upeaksi taidegalleriaksi ja ajanviettopaikaksi. Alue on aina avoinna ja maksuton. Siellä voi vierailla koska tahansa ja käydä maalaamassa omia teoksia vapailla graffitiseinillä, sekä tietenkin totta ihailla alati kasvavaa katutaidetarjontaa. Kaikki maalaukset ja toiminta ulkotiloissa, kiinteistön sisätiloihin meno on kielletty.

Alueelta löydät leikkipaikkoja, pyöräily- ja skuuttiratoja, pihapelejä, Taidepihalta tuttu lasten kukkaistutusleikki ja paljon muuta. Perheille ja nuorille on omat tapahtumapihat.

Seuraa somessa @sirkusrakkauspumpum ja verkossa https://www.sirkusrakkauspumpum.fi/uutiset niin kuulet ensimmäisenä mitä kaikkea Huutijärvellä tapahtuu!

Kartta