« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
18.6.2022
15:00 - 18:00
Tapahtumapaikka
Huutijärven vanha ammattikoulu
Lehtipuuntie, 36270 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://www.sirkusrakkauspumpum.fi/uutiset
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasala Street Art -avajaiset

UUSI KATUTAIDEKOHDE AVAUTUU KANGASALAN HUUTIJÄRVELLE 18.6.2022

18.6.2022 klo 15-18 juhlitaan Kangasalan ensimmäisen katutaidekohteen avajaisia Huutijärvellä. Purkukiinteistö tunnetaan Tredun ammattikoulun vanhana toimipisteenä. Kohteen löydät Lehtipuuntieltä, bussilla nro 40 pääset kätevästi Tampereelta (pysäkki nro 8052, Kirvesmiehentie). Kokonaisuus on osa Operaatio Pirkanmaan toimintaa ja sitä toteuttaa Sirkusrakkauspumpum.

Avajaisissa lauantaina luvassa paljon erilaisia katutaidetyöpajoja kaikenikäisille, musiikkia, livemaalausta, lastenohjelmaa, skeittausopastusta ja vaikka mitä tekemistä kahdella eri tapahtumapihalla!

9000 neliön purkukiinteistön ulkoseinät ja piha-alue muuttuvat ammattitaiteilijoiden ja kaikille avoimien työpajojen myötä kesän aikana upeaksi taidegalleriaksi ja ajanviettopaikaksi. Alue on aina avoinna ja maksuton. Siellä voi vierailla koska tahansa ja käydä maalaamassa omia teoksia vapailla graffitiseinillä, sekä tietenkin totta ihailla alati kasvavaa katutaidetarjontaa.

Alueelle on tulossa myös mm. skeittiramppeja, leikkipaikkoja, pyöräily- ja skuuttiratoja, pihapelejä, Taidepihalta tuttu lasten kukkaistutusleikki ja paljon muuta. Perheille ja nuorille on omat tapahtumapihat.

Seuraa somessa @sirkusrakkauspumpum ja verkossa https://www.sirkusrakkauspumpum.fi/uutiset niin kuulet ensimmäisenä mitä kaikkea Huutijärvellä tapahtuu! Mm. 10.7. on luvassa (katu)taideralli, siitä lisää myöhemmin!

Kartta