Tapahtumat lähtien

Ilmoittaessasi tapahtuman, valitse tapahtumalle kategoriat, jotka kuvaavat tapahtumaasi parhaiten. Jos haluat, että tapahtumasi näkyy myös Visit Kangasalan tapahtumakalenterissa lisää kategoriaksi ''matkailu''.

Tulevat Tapahtumat

Arja Pakkalan näyttely: Tunnelmakuvia matkoilta ja mökkimaisemista, akvarelleja ja sekatekniikkamaalauksia, on esillä Sahalahden kirjaston näyteikkunoilla 2.2.-3.3.

Sahalahden kirjasto, Kurviksenkuja 2, 36420 Kangasala + Google Map
14.3.2024 klo 17:30 - 18:45

Mitä kaikkea jooga on?

Joogaohjaaja Lasse Majurin luennon aiheena on jooga kokonaisvaltaisena itsekasvatusmenetelmänä. Se on muutakin kuin fyysinen harjoitus. Luennolla kerrotaan joogan saapumisesta länsimaihin sekä miten me voimme hyödyntää joogan pitkää perinnettä monipuolisesti. Yhteistyössä Valkeakoski-opiston ja Kangasalan kirjaston kanssa. Luento on kaikille avoin.

Pääkirjasto, Harjula-sali, Keskusaukio 2, 36200 Kangasala + Google Map

Maaliskuussa Kangasalan kirjakahvilaan saapuu Antti Tuomainen, yksi kansainvälisesti menestyneimpiä nykykirjailijoita. Antti Tuomaisen humoristiset rikosromaanit tunnetaan maailmalla, ja The Times -lehti on arvioinut hänet ”Euroopan hauskimmaksi kirjoittajaksi”. Tuomainen on kirjoittanut mm. teokset Mies joka kuoli, Jäniskerroin, Hirvikaava, Majavateoria sekä Palavat kivet.…

Kangasalan Lepokoti, Kangasalan Lepokoti Ruutanantie 26, 36200 Kangasala + Google Map