Latutilanne 14.1.2022


Valaistu pääreitistö on hyvässä hiihtokunnossa alikulkusillan jälkeen Vatialan sekä Tampereen yhdysladun suuntaan. Tampereen yhdysladun reitillä on paikka paikoin hiekkaisia kohtia Lamminrahkan asuinalueen työmaaliikenteen vaikutuksesta. Vatialan suuntaan menevällä reitillä on myös muutama huono kohta Karting radan jälkeen sekä Vatialan koulun läheisyydessä. Muuten reittien ladut ovat hyvässä kunnossa. Sorolan montun tykkilumen ladut ovat hyvässä hiihtokunnossa. Edellä mainituilla reiteillä voi hiihtää perinteisellä sekä vapaalla hiihtotyylillä.

Harjulla menevät ladut ovat kohtalaisessa hiihtokunnossa. Kyötikkälän kentän ympäri menevää latua ei vielä pystytä sääolosuhteiden vuoksi ajamaan. Maastoladut ja jääladut ovat vielä huonossa kunnossa lämpimän ilman ja sateiden jäljiltä. Koiralatu on edelleen heikossa kunnossa.

Kyötikkälän latukahvio on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30-15.30. Kahviossa maksuvälineenä käy vain käteinen.

Huom! Ladut ovat vain hiihtäjien käytössä.

Sahalahden kuntorata on huonossa hiihtokunnossa. Ladulla pystyy hiihtämään vapaalla hiihtotavalla, mutta latu on todella jäinen, joten reitillä hiihdettäessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.

Liikuntapalvelut