Latujen ja luistelukenttien tilanne 13.1.2022


Latujen ja luistelukenttien tilanne 13.1.2022

Ladut

Lämmin ilma ja sateet ovat saaneet ladut monin paikoin huonoon kuntoon. Maastoladut ovat märkiä ja roskaisia ja jääladuille on noussut vettä. Maastolatuja aletaan jälleen kunnostamaan, kunhan pakkasta on riittävästi ja päälle sataa uutta lunta.

Valaistu pääreitistö on kohtalaisessa hiihtokunnossa Vatialan sekä Tampereen yhdysladun suuntaan. Kirkkoharjunnäkötornille menevä reitti on huonommassa hiihtokunnossa roskien ja puista tippuneen veden vaikutuksesta. Kyötikkälän kentän ympäri menevä latu on myös kohtalaisessa kunnossa. Kohtalaisessa kunnossa ovat myös Sorolan montun tykkilumen ladut. Näillä reiteillä voi hiihtää perinteisellä ja vapaalla hiihtotavalla.

Koiralatu on ajettu eilen latukoneella ja se on vielä hyvässä kunnossa. KORJAUS! Koiralatu on heikossa kunnossa latupartion viime aikaisten tietojen mukaan.

Kyötikkälän latukahvio on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30-15.30. Kahviossa maksuvälineenä käy vain käteinen.

Kyötikkälän urheilukeskuksella vessa on auki arkisin klo 7-15.30. Sorolan montulle on tuotu bajamajat ja ne sijaitsevat alueen huoltokopin vieressä. Bajamajat ovat auki vuorokauden ympäri.

Asema-Ruutanan koulu reitille kaatunut puu käydään latupartion toimesta poistamassa reitiltä

Sahalahdessa kohtalaisessa hiihtokunnossa on kuntorata (1,6km).

 

Luistelu

Kaikki jääkentät ovat vielä luistelukunnossa. Jään pinta on kentillä märkä.

 

Liikuntapalvelut