Oletko sinä mestaripyöräilijä?

Mestaripyöräiljä -testillä selviää mikä pyöräilijätyyppi sinä olet.Vain todelliset pyöräteiden suurkuluttajat yltävät mestaripyöräilijän tasolle.

 

Mestaripyöräilijä

9 pistettä: Loistavaa! Olet ilmiselvä mestaripyöräilijä kaikkien pyöräilijöiden esikuva. Jatka samaan malliin nauti pyöräilystä ja haasta ystäväsi haastamaan taitojaa tällä testillä.

Ajohanskat jo puoliksi hanskassa

0–4 pistettä: Tullaksesi mestaripyöräilijäksi kehitettävää on vielä. Aloita helposta ja tutustu Pyöräliiton sivuilla pyöräilijän liikennesään-töihin ja toteuta check -listaa pyöräillessäsi. Tee testi uudelleen kuukauden päästä, ja ehkä olet jo kehittynyt uudelle tasolle pyöräilijänä!

Tuleva taituri

0–4 pistettä: Tullaksesi mestaripyöräilijäksi kehitettävää on vielä. Aloita helposta ja tutustu Pyöräliiton sivuilla pyöräilijän liikennesääntöihin ja toteuta check -listaa pyöräillessäsi. Tee testi uudelleen kuukauden päästä ja pääset varmasti lähemmäs mestaripyöräilijää.

 

Vaikka et vielä tällä kertaa olisikaan päässyt mestaripyöräilijän tasolle ei koskaan ole liian myöhäistä. Pyöräilijänä kehityt ottamalla asioista selvää, pyöräilemällä aktiivisesti ja huomioimalla liikenteessä kaikki siellä liikkuvat.

 

Lisätietoa turvallisesta ja sujuvasta pyöräilystä löydät osoitteista: