Kangasalan kirjaston palvelurajoitukset 8.3.–18.4.: varaa ja nouda


Maanantaista 8.3. alkaen otetaan käyttöön Kangasalan kaupungin valmiusjohtoryhmän linjaamat uudet rajoitukset. Kirjastoissa voi noutaa etukäteen varattua aineistoa ja palauttaa aineistoa. Edellytämme ripeää asiointia; kirjastotiloihin ei voi jäädä oleskelemaan.

Kirjastoauto ei liikennöi. Muissa kirjaston toimipisteissä on muuten normaalit aukioloajat, mutta omatoimikäyttöä ei ole. Henkilökunta seuraa turvavälien toteutumista ja rajoittaa tarvittaessa asiakasmääriä.

Muut kirjastojen tilat kuten esimerkiksi kokoelmatilat, pääkirjaston lehtisali, Taidetila Terra ja varattavat tilat eivät ole käytössä. Asiakaskoneet eivät ole käytössä eikä tulostus-, skannaus- tai kopiointimahdollisuutta ole. Tapahtumia ja opastuksia ei järjestetä.

PIKI-verkkokirjasto on aina avoinna. Verkkokirjastossa voit uusia lainat, tehdä varauksia sekä maksaa kirjastomaksuja. PIKI-chat tarjoaa henkilökohtaista opastusta. Tutustu myös e-kirjoihin ja muihin etäkäytettäviin aineistoihin täällä.

Tule vain terveenä, noudata turvavälejä ja käytä maskia! Käsihuuhdetta on saatavilla.

Varaukset

Voit varata sekä hyllyssä että lainassa olevaa aineistoa PIKI-verkkokirjastossa osoitteessa piki.fi tai puhelimitse (p. 050 407 3903). Kirjaudu verkkokirjastoon kirjastokortin numerolla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Jos sinulla ei ole tunnuslukua, saat sen kirjastosta. Voit noutaa varauksen kirjastosta, kun olet saanut noutoilmoituksen.

Palautukset

Kaikki kirjastot ottavat vastaan palautuksia. Kangasalan pääkirjaston, Vatialan kirjaston, Sahalahden kirjaston ja Kuhmalahden kirjaston palautusluukut ovat käytössä ympäri vuorokauden.

Uusinnat

Voit uusia lainoja joko verkkokirjastossa osoitteessa piki.fi tai puhelimitse (p. 050 407 3903). Kirjaudu verkkokirjastoon kirjastokortin numerolla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Jos sinulla ei ole tunnuslukua, saat sen kirjastosta.

Kirjastomaksut

Emme ota toistaiseksi maksuja vastaan. Voit maksaa maksuja verkkokirjastossa. Ohjeet verkkomaksamiseen löydät täältä (Linkki avautuu uuteen välilehteen).

Ota yhteyttä, jos tulee kysyttävää. Yhteystiedot löytyvät täältä.
Lisätietoa Pirkanmaan koronavirustilanteesta ja suosituksista (linkki avautuu uuteen välilehteen)