Kangasala drive in -elokuvanäytös

Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut järjestää drive in -elokuvanäytöksen Pikkolan tapahtumakentällä to 19.10. Esitettävä elokuva on kesän 2023 menestyselokuva Barbie

 

Greta Gerwigin ohjaama ja Margot Robbien sekä Ryan Goslingin tähdittämä fantasia- ja komediaelokuva Barbie (USA 2023) on rikkonut katsojaennätyksiä sekä Suomessa että maailmalla. Elämä Barbiemaassa on täydellistä. Paitsi jos sinulla on eksistentiaalinen kriisi. Tai jos olet Ken.

Elokuva esitetään drive-in näytöksessä torstaina 19.10.2023 kello 19:00 Pikkolan tapahtumakentällä (Finnentie 27). Esitykseen on vapaa pääsy, mutta kentälle mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta autokuntaa.
HUOM! Tapahtuma on täynnä, ilmoitamme jos paikkoja vapautuu.

Elokuva esitetään suurelle, noin 10m leveälle valkokankaalle. Näytöksen äänet lähetetään suoraan autoradioihin, oikea radiotaajuus ilmoitetaan paikanpäällä ennen elokuvan alkua. Autoja ei sijoitella tulojärjestyksessä, vaan järjestäjillä on oikeus asetella autot parhaaksi katsomallaan tavalla. Isot ja korkeammat autot sijoitetaan taakse tai sivuille kaikkien näkyvyyden varmistamiseksi. Järjestäjät huolehtivat autojen sijoittelusta sekä ohjaavat autoja poistumaan myös elokuvan päättyessä.

HUOM! Varmistathan etukäteen, että autostasi saa kaikki valot sammutettua, vaikka virta olisikin päällä. Mikäli autostasi ei sammu kaikki valot, otathan mukaasi mustan liinan tmv, jolla saat itse ajovalosi peitettyä elokuvan ajaksi. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, viimeistään noin 30 min ennen elokuvan alkua. Autoa saa tyhjäkäyttää max 2min kerrallaan, mutta akun tyhjenemisen välttämiseksi suosittelemme emme suosittele tekemään tätä jatkuvasti. Tämän vuoksi kannattaa pukeutua lämpimästi ja varata autoon mukaan myös vilttejä.

HUOM! Parhaan leffakokemuksen ja hyvän näkyvyyden saavuttamiseksi suosittelemme, että elokuvaa katsotaan henkilöauton etupenkeiltä.

Ethän tule esitykseen pakettiautolla tai muulla korkealla ajoneuvolla, jotta voimme taata mahdollisimman hyvän näkyvyyden kaikille kävijöille.