Pysäköintitalon rakentaminen Kangasalan keskustaan alkaa


Tiedote15.1.
Kangasalan Parkki Oy


Visualisointikuva Spiral One Oy

Kangasalan keskustaan rakentuvan pysäköintitalo Kangasalan Parkki Oy:n rakennustyömaa alkaa. Urakkasopimus on allekirjoitettu rakennusliike Jatke Oy:n kanssa perjantaina 11.1.2019.

Hankkeen rakennuttamistehtäviä hoitaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy ja kiinteistön arkkitehti- ja pääsuunnittelun on tehnyt Arkkitehdit A3 Oy. Kohteen pääsuunnittelijana toimii Esa Niva.

Pysäköintirakennuksesta tulee nelikerroksinen ja siihen tulee 325 pysäköintipaikkaa, joista osa on suunniteltu sähköautoille. Rakennuksen on määrä valmistua 31.10.2019.

Pysäköintitalo rakennetaan Kangasalan keskustaan uimahalli Kuohun ja rakenteilla olevan, uuden hotelli- ja asuinrakennus Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähteen naapuriin, osoitteeseen Kirkkojärventie 8. Kiinteistön osakepääoman omistaa Kangasalan kaupunki. Hankkeen kokonaiskustannus on yli 8 miljoonaa euroa (alv 0%).

– Hankkeen erityispiirteinä voidaan mainita myös toteutettava prosenttitaide, viherkatto ja aurinkopaneelit, kertoo Kangasalan Parkki Oy:n toimitusjohtaja Kari Hokkanen.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Kari Hokkanen, Kangasalan Parkki Oy
p. 050 576 7995, kari.hokkanen@kangasalankiinteistopalvelu.fi