Pikkolan liikunnallisen leikkikentän työt ovat valmistuneet


Pikkolan liikunnallisen leikkikentän rakentaminen on valmistunut viimeistelytöitä lukuun ottamatta. Viimeistelytyöt tehdään keväällä olosuhteiden salliessa ja leikkikenttä on käytössä kokonaisuudessaan kesään 2021 mennessä.

Rakennusurakkaan kuului Pikkolan nykyisen leikkikentän perusparannus ja kehittäminen liikunnallisemmaksi. Leikkikenttä sijoittuu Pikkolanpuiston alueelle lähelle Kangasalan lukiota ja Pikkolan koulua. Kohteessa uusittiin mm. leikkivälineitä ja varusteita, tehtiin maastonmuotoilua ja uusia päällysteitä toiminnallisille alueille. Lisäksi puistoon rakennettiin valaistusta ja kuivatusrakenteita sekä tehtiin kasvillisuustöitä.

Leikkikentän viimeistelytyöt tehdään keväällä olosuhteiden salliessa. Viimeistelytöihin kuuluvat mm. nurmetustyöt, puistoväylän päällystäminen kivituhkalla ja penkkien alustojen kiveystyöt. Penkit ovat poissa käytöstä ja rajataan työmaa-aidoilla kunnes kiveystyöt alueella on saatu tehtyä loppuun. Leikkikentän uudet leikkivälineet ovat asennettu kokonaisuudessaan ja otettu käyttöön. Talviolosuhteissa on hyvä huomioida, että turva-alustat kovettuvat eivätkä suojaa niin hyvin putoamisilta kuin kesäaikana. Talvikaudella ei ole säännöllistä kunnossapitoa. Riittävä varovaisuus on hyvä huomioida leikin lomassa.

Pikkolan liikunnallisen leikkikentän sijainti Pikkolanpuistossa.

 

Rakennusurakan pääurakoitsijana toimi Terrawise Oy ja rakennuttajakonsulttina Welado Oy.

 

Huoltoasiat:

Tekninen keskus/ Rakentamisen palvelualue

www. kangasala.fi.vikakeskus.fi

 

Lisätiedot:

Jari Järvinen, Kangasalan kaupunki, p. 050 550 9079

Milla Santalehto, Kangasalan kaupunki, p.044 481 3009