« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
26.1.2023
19:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/samae-koskinen-soolo/
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Samae Koskinen Soolo

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti Aurinko, ystävä ja kaljaa, ystävyyden ylistys Läski mulkku, rakkauden ensi hetkistä kertova Keltaista, outsider-anthem Spoon River ja isyyden alkumetrejä sanoittava Sinä ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti Hän asuu näillä kulmilla ja sitä seuranneen Elossa-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä Maidstone, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa. Hän on muun muassa juontaen YLElle Ruoka-Suomi-dokumenttisarjan. Lisäksi hän on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle. Hän on vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla ja tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä.

Konsertissa on väliaika.

Tuotanto: Kangasala-talo ja Kangasalan kaupunki

Liput

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 20 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 22,50 €

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput

Ryhmäliput vähintään 10 hengelle Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Kartta