« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
26.5.2023
18:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/varisfaari-2/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Värisfääri

Värisfäärin kuvitteellisessa, jatkuvasti muuttuvassa maailmassa asuu erilaisia pallomaisia, leikkisiä, mutta itsepäisiä olentoja, jotka muun muassa syövät ja syöksevät palloja. Teoksen hahmot leikkivät ja ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa näiden otusten kanssa, kun maailma heidän ympärillään muuttuu.

Värisfääri tempaisee katsojan unohtumattomalle ja jännittävälle sirkusmatkalle täysin uusiin ulottuvuuksiin!

Hands some Feet on Jeromy ja Liisa Nuukin vuonna 2017 perustama tamperelainen nykysirkusryhmä. Pari on valmistunut arvostetusta ÉSAC -sirkusyliopistosta Belgiasta. Ryhmä luo ja tuottaa korkealaatuisia nykysirkusteoksia teattereihin, julkisiin tiloihin ja ulkoilmanäyttämöille. Ryhmän debyyttiteos Hands some Feet sai ensi-iltansa Suomessa syksyllä 2018, minkä jälkeen teoksen on nähnyt yli 45 000 katsojaa ympäri maailmaa. Hands some Feet on hyvin monipuolinen nykysirkusryhmä, jonka kaikkia teoksia yhdistää artistien verraton kyky ja intohimo muodostaa syvä yhteys katsojan kanssa. Tällä hetkellä ryhmä valmistelee kolmea uutta teosta: Käpälin (ensi-ilta 2023), Värisfääri/Colorsphere (ensi-ilta 2023) ja Bubble Feeling (ensi-ilta 2025).

Värisfääri-esitys on tehty yhteistyössä Company Opus Kertun ja Adamin kanssa. Esitystä on kehitetty vuodesta 2021 lähtien, ja se on ensimmäinen yhteistyö näiden kahden tamperelaisen nykysirkusryhmän välillä. Vuonna 2021 perustettu Company Opus keskittyy konseptuaalisiin teoksiin ja vahvaan dramaturgiseen tekemiseen. Värisfääri-esityksessä ryhmät haluavat tuottaa helposti lähestyttävää mutta korkealaatuista lastenkulttuuria monipuolisen yleisön ulottuville.

Lue lisää:

Hands some Feet (verkkosivut) ›
Hands some Feet (Facebook) ›
Hands some Feet (Instagram) ›

Esityksen kesto on n. 50 min ja siinä ei ole väliaikaa.

Tuotanto: Kangasala-talo ja Kulttuuriosuuskunta TERÄ

Liput

Naulakkopalvelu sisältyy pääsylipun hintaan.

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 15 €
Alle 16-v. 10 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 17,50 €
Alle 16-v. 11,50 €

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Kartta