« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
20.8.2023
14:00 - 16:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan Lepokoti
Kangasalan Lepokoti Ruutanantie 26, 36200 Kangasala + Google Map
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasalan kirjakahvila: Terhi Rannela

Kangasalan Kirjakahvilan syksyn ensimmäiseksi vieraaksi saapuu sunnuntaina 20.8. monipuolinen ja tuottelias tamperelainen nuorten- ja aikuisten kirjailija Terhi Rannela. Häntä haastattelee informaatikko Maritta Tahvanainen.

Terhi Rannela on kirjoittanut niin lyhyttä kuin pitkääkin proosaa monenikäisille sekä etenkin kirjoittamista eri muodoissaan käsittelevää tietokirjallisuutta. Historiallisissa aikuisten romaaneissaan hän yhdistelee huolellisesti eri lähteistä keräämäänsä fakta- ja muuta tietoa ja täyttää aukot itse kirjoittamallaan fiktiolla punoen kokoon yhtenäisen kertomuksen. Tällainen teos on esimerkiksi hänen viimeisin teoksensa Niin kuin muutkin herrat: romaani eläinlääkäri Agnes Sjöbergin elämästä, jossa hän kertoo Euroopan ensimmäisen, suomalaisen, naiseläinlääkärin tarinan ja tarjoaa vaikuttavan aikamatkan eläinlääketieteen historiaan. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatuissa kirjoissaan hän taas kuvaa usein nuorten arkea kulloinkin ajankohtaisten aiheiden kautta unohtamatta kuitenkaan elämään kuuluvia universaaleja iloja ja suruja: Uusi novellikokoelma Vaarallinen keli julkaistaan tulevana syksynä, pian elokuun Kirjakahvilan jälkeen.

Kirjakahvilan kahvipöydässä tarjolla sekä suolaisia että makeita herkkuja. Hinta 10 €. Tuotto käytetään Lepokodin ja kirjakahvilan hyväksi.

Kirjakahvilat järjestää yhteistyössä Kangasalan Lepokoti, Kangasalan kirjasto, Kangasalan Tredu ja Kangasalan Osuuspankki.

Kartta