« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
4.12.2022
10:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Raudanmaan kylätalo
Ponsantie 1269, 36340 Tohkala + Google Map
Hinta
€9,90
Verkkosivu
https://www.raudanmaa.com/pikkupihan-joulu/
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pikkupihan Joulu – Ihanin ja Ainutlaatuisin Joulunavaus Eläinystävien kanssa

Pikkupihan Joulussa pääset tapaamaan kaikki söpöt eläimemme, myös uudet asukkaamme pässi Jaakobin ja Pikkupihan Pikkuaasit Aikon ja sen varsan Bellan.

Ainutlaatuisessa joulutapahtumassa tapaat joulupukin tunnelmallisessa Pupulassa oikeiden pupujen ja marsujen kodissa. Pääset kiertämään Lilli-ponin tonttupolun, jossa joulukalenterin jäljellä olevien luukkujen takaa löytyvät hauskat arvoitukset. Talvitallissa laamojen, vuohien ja aasien kotona, pääset kokeilemaan Mansikin lypsämistä tallitontun opastamana (säävaraus). Sisällä kylätalossa on luvassa vauhdikasta menoa tonttudiskoilun merkeissä sekä ohjattua jouluaskartelua, johon Ilta, Ilona ja Inkeri -lampaat ovat lahjoittaneet kesällä villojansa.

Lippusi hintaan sisältyy myös mahdollisuus osallistua tonttukulkueeseen.
Tonttukulkueen vuoksi kannattaa ostaa lippusi ennakkoon, sillä mukaan mahtuu vain rajattu määrä lapsia. Tonttukulkue järjestetään klo11.00, 13.00 ja klo15.00. Kulkueessa on mukana Pikkupihan eläimiä ja kulkue päättyy suojaisaan katokseen, jossa pääset ottamaan iki-ihanat jouluseimikuvat oikeiden eläinten ympäröimänä. Kello 15 kulkueen aikaan on talvisen hämärää, joten tonttulakin lisäksi kannattaa varustautua kynttilälyhdyllä, led-kynttilällä tai tasku/otsalampulla.

Kahvila Mäyrässä on tarjolla mm. herkullinen joulupuurobuffa ja piha-alueella kuumaa glögiä ja pipareita. Raudanmaan tontut myös leipovat kotiin ostettavaksi kakkuja, saaristolaisleipää ja muita jouluherkkuja ja -tavaroita.

Joulutapahtuman tuotolla ylläpidetään Raudanmaan kylätaloa ja sen yleishyödyllistä toimintaa.

Kartta