« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
11.1.2021 klo 08:00 31.1.2021 klo 15:00
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
www.kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Logo-kilpailu koululaisille, suunnittele logo Kangasalan150-vuotiaalle koululaitokselle

Kangasalan opetuspalvelut järjestää logo-kilpailun Kangasalan koululaitoksen 150-vuotisjuhlavuodelle. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Kangasalan peruskoulujen oppilaat ja lukion opiskelijat. Logoa tullaan käyttämään juhlavuoden painetuissa ja verkkomuotoisissa materiaaleissa ja se tulee näkymään erilaissa tapahtumissa ja tempauksissa pitkin vuotta.

 

Logon aihepiirinä voi olla esimerkiksi paikallisuus, alueen historia, koulut, oppiminen tai opiskelu. Tavoite on, että logo ilmentää koulutyötä ja sen kehitystä Kangasalla viimeisen 150 vuoden ajalta, että se on omaleimainen, helppo muistaa ja käyttää. Työtapa, värimaailma ja muotokieli ovat vapaat. Logon viimeistelee ammattigraafikko ja opetuspalveluilla on oikeus muokata alkuperäistä logoa.

Logon sisällölliset ja tekniset vaatimukset:

 • Logon tulee kuvastaa Kangasalan kaupungin koululaitoksen 150-vuotista taivalta.
 • Logossa tulee olla teksti Kangasalan koululaitos 150
 • Logon värimaailma sekä ulkomuoto ovat vapaasti valittavissa. Logo voi olla joko mustavalkoinen tai värillinen.
 • Logon tulisi olla ytimekäs, omaleimainen, helppo muistaa ja käyttää.

      Kilpailutyön tulee sisältää seuraavat asiat: 

 • Paperiversiona oleva kilpailutyö esitetään valkoisella, A4-kokoisella arkilla tai sähköisessä muodossa. Sähköinen versio tallennetaan valkoisella pohjalla joko jpeg- tai pdf-muotoon.
 • Kilpailutyöt käsitellään tietämättä osallistujien henkilöllisyyttä. Osallistujan henkilöllisyys ei ilmene valitsijaraadille ennen voittajan valintaa.
 • Kilpailutyöt tulee olla toimitettuna määräaikaan mennessä.

Aikataulu:

 • Kilpailuaika alkaa 1.12.2020
 • Kilpailuaika päättyy 31.1.2021 klo 15
 • Kilpailun tulokset julkaistaan 23.2.2021

Voittajan valinta ja palkitseminen:

Voittajalogon valitsee valitsijaraati, jossa on edustus kaupungin opetuspalveluista, Nuorisovaltuustosta ja Kangasalan senioreista.

Voittajalle luvassa palkinto.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 1. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt.
 2. Logon suunnittelukilpailun julistaa Kangasalan opetuspalvelut.
 3. Kilpailutehtävänä on suunnitella logo 150 -juhlavuoden materiaaleihin.
 4. Kilpailu on avoin kaikille Kangasalan peruskoulujen tai lukion oppilaille.
 5. Kilpailu päättyy 31.1.2021. Vain tähän mennessä toimitetut työt osallistuvat kilpailuun.
 6. Kilpailutyön tulee sisältää kokonainen logo, jossa teksti: Kangasalan koululaitos 150 (vuotta). Kilpailu työ ei saa sisältää: Kangasalan kaupungin logoa.

Kilpailutyön voi esittää joko paperilla tai sähköisenä. Paperimuotoisessa kilpailutyössä työn osat sijoitetaan yhdelle A4 kokoiselle, valkoiselle arkille. Sähköisessä muodossa olevat työt tallennetaan jpeg- tai pdf-muotoiseen tiedostoon.

Toimitettujen kilpailutöiden ohessa tulee olla kilpailutyön nimi, tekijän nimi ja yhteystiedot. Lähettäjän henkilöllisyys jää vain valitsijaraadin sihteerin tietoon ennen voittajan valintaa.

 1. Työt tulee toimittaa 31.1.2021 klo 15 mennessä osoitteeseen: tapahtumat@kangasala.fi. Emme vastaanota kilpailuun enää tämän jälkeen lähetettyjä töitä.
 2. Sama kilpailija voi lähettää useamman kilpailutyön. Jokainen työ on silloin lähetettävä erikseen itsenäisenä kilpailutyönä.
 3. Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on täydet oikeudet kilpailutyöhön sekä oikeus luovuttaa työ Kangasalan opetuspalveluille.
 4. Kangasalan opetuspalvelut saa voittajatyöhön täydet käyttö-, julkaisu-, esitys­, välitys-, levitys- ja kopiointioikeudet, sekä oikeuden korjata tai muokata työtä.
 5. Kangasalan opetuspalvelut ei vastaa kilpailutöiden teknisistä tai muista syistä johtuvasta vikaantumisesta tai katoamisesta.
 6. Voittajan valitsee raati jossa mukana edustus Kangasalan opetuspalveluista, nuorisovaltuustosta sekä Kangasalan Seniorit ry: stä.
 7. Kangasalan opetuspalvelut varaa oikeuden olla valitsematta yhtään ehdotusta.
 8. Kilpailun tulokset julkistetaan 23.2.2021. Voittajalle ilmoitetaan ennen tätä viimeistään 19.2.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yhteystiedot

Kilpailua koskevat kysymykset:

isabella.rossi@kangasala.fi

puh. 044 481 3050