« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
26.5.2022 29.5.2022
Verkkosivu
www.lentolankauppakarnevaali.com
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lentolan Kauppakarnevaali

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Lentolan Kauppakarnevaali kutsuu mukaan iloiseen karnevaalihumuun ostoksille, tutustumaan alueen monipuoliseen yritystarjontaan ja pitämään hauskaa koko perheen voimin. Lentola täyttyy huipputarjouksista, runsaasta ohjelmasta ja iloisesta menosta toukokuussa helatorstaista sunnuntaihin 26.-29.5.2022. 

Kierrä kartan kanssa seikkaillen, kerää leimoja, nauti neljä päivää monenlaisesta ohjelmasta, tutustu uusiin yrityksiin, tutki ja testaa uutuuksia, poimi vinkit asiantuntijoilta ja esityksistä, osallistu arvontoihin ja tee kevään parhaimmat kaupat. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja karnevaalitunnelmissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

 

 

Neljä päivää täynnä ohjelmaa ja ostettavaa

Tapahtumassa on runsaasti ohjelmaa ympäri Lentolan aluetta, jokaisena neljänä karnevaalipäivänä! Vanhojen ajoneuvojen ystäville on tarjolla Vehoniemen Automuseon, Tampereen Seudun Mobilistit ry:n ja FHRA:n järjestämä Lentola Cruising. Yritykset järjestävät paljon ohjelmaa omissa pihoissaan, myymälöissään ja tiloissaan, joten kannattaakin varata tarpeeksi aikaa kiertelyyn. Koko Lentola sykkii Kauppakarnevaalin tahtiin!

 

Seuraa somessa ja verkossa:

Facebook: www.facebook.com/lentolankauppakarnevaali

Instagram: www.instagram.com/lentolankauppakarnevaali

Aihetunnisteet: #ilovelentola #lentolankauppakarnevaali

Nettisivut: www.lentolankauppakarnevaali.com