« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
16.3.2024
10:00
Tapahtumapaikka
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/nayttelyt/lasten-lauantai-13/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten lauantai Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Vauvojen Värikylpy -työpajassa ohjaajana Ilona Kristola. 16.3. järjestettävä Värikylpy on tarkoitettu 12–24 kk ikäisille vauvoille. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa vanhempineen. Kesto on n. 45 min. Värikylvystä saa maalauksen mukaan kotiin vietäväksi.

Ilona Kristola on ohjannut Värikylpy-työpajoja yli seitsemän vuoden ajan. Kristola toimii Hämeenlinnassa Aimokoulussa tuntiopettajana sekä vauvojen värikylpyohjaajana.

Työpajan teema:
Työpajan teemana on valot ja varjot. La 16.3. aiheena on Timanttien valssi. Työpajassa herätellään myös kuuloaistia, sillä aistit toimivat yhteistyössä. Keväinen aurinko osuu jäähän ja luo ikään kuin mielikuvia timanteista. Niin yksinkertainen asia kuin jää voi muistuttaa arvokasta timanttia.

Maalit:
Sinivioletti mustaherukkamaali, keltainen sahramimaali ja violetti punakaalimaali.

Ohjeet osallistujalle:
Pukeuduthan vaatteilla, jotka saavat likaantua. Mukaan tarvitset vaihtovaatteet, pyyhkeen ja muovipussin likaiseksi meneville vaatteille. Työpajan jälkeen on mahdollisuus peseytyä Kangasala-talon tiloissa.

Lapsilla tulee olla vähintään yksi oma aikuinen mukana.

Vauvojen Värikylpy -työpajaan ilmoittautuminen:
Työpajaan ilmoittaudutaan täällä ›

Rekisteröidy järjestelmään luomalla käyttäjätili tai kirjautumalla Facebook -tunnuksilla. Järjestelmän kautta voit myös peruuttaa varauksen 24h ennen tapahtumaa.

Huomaathan, että 10.2. järjestettävä Värikylpy on tarkoitettu 4 kk–12 kk ikäisille vauvoille ja 16.3. järjestettävä Värikylpy on tarkoitettu 12–24 kk ikäisille vauvoille.

Värikylpy on maksuton tapahtuma.

Lisätiedot:
taidemuseo@kangasala-talo.fi

Dialogos – kuvan kaunis keskustelu -näyttely on esillä taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 27.1. – 26.5.2024

Kartta