« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
4.5.2023
16:00 - 19:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan pääkirjasto
Keskusaukio 2, 36200 Kangasala + Google Map
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kosminen iltapäivä Kangasalan pääkirjastossa

Kansainväliseksi Tähtien Sota fanien juhlapäiväksi muodostunut toukokuun neljäs tulee nyt myös Kangasalan kirjastolle. Päivää juhlitaan Star Wars päivänä englanninkielisen sanaleikin vuoksi. Päivämäärä 4.5., eli ”May the fourth”, kun kuulostaa läheisesti Tähtien Sodasta tutulta lausahdukselta: ”May the force (be with you)”. Suomennettuna siis, olkoon voima (kanssasi).

Päivän aikana kirjaston lasten- ja nuortenosastolla voi tehdä Kuulutko hyvälle vai pahalle puolelle -testin, luoda oman näköisesi Tähtien Sota hahmon sekä pelata VR-pelejä.

VR-peleistä mm. Beat Sabers rytmi- ja valomiekkapeli on erittäin suosittu ja keräämmekin pelaajien pisteitä ylös koko kuukauden ajan. Kuukauden parhaan tuloksen saavalle luvassa palkinto!

Kosminen iltapäivä on osana Kangasalan Kosmista kuukautta, joka koostuu iltapäivän lisäksi mahdollisuudesta pelata ja testata Oculus Quest 2 VR-laseja. Lisää tietoja VR-laseista ja ajanvarauksista löytyy täältä: Tule kokeilemaan VR-laseja Kangasalan pääkirjastoon toukokuussa – Kangasala

Kartta