« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
13.8.2023
15:00 - 17:45
Tapahtumapaikka
Kangasalan kesäteatteri
Kummelinkuja, Kangasala + Google Map
Hinta
€38,50
Verkkosivu
https://www.musiikkiteatteri.fi/kangasalan-kesateatteri/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirka-musikaali – Hetki Lyö

Kesällä 2023 Kangasalan Kesäteatterissa nähdään Kirka-musikaali Hetki Lyö, tervetuloa nauttimaan!

Musikaali kertoo kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, ja Hectorin. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää useista musikaalirooleistaan tuttu upeaääninen Erik Kraemer. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

 

ENSI-ILTA To 3.8. klo 18 OSTA LIPPU

Su 6.8. klo 15 OSTA LIPPU

Pe 11.8. klo 18 OSTA LIPPU

La 12.8. klo 15 OSTA LIPPU

Su 13.8. klo 15 OSTA LIPPU

Ke 16.8. klo 14 OSTA LIPPU

Ke 16.8. klo 18 OSTA LIPPU

La 19.8. klo 15 OSTA LIPPU

Su 20.8. klo 15 OSTA LIPPU

 

Ryhmämyynti: myynti@musiikkiteatteri.fi tai 044 3466 713

Liput: www.lippu.fi ja kaikki Lippu.fi:n lippukaupat sekä R-kioskit.

 

Lisätiedot: www.kangasalankesateatteri.fi

 

Kangasalan kesäteatteri

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee silmiä hivelevän kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, autokylä Mobilian vieressä. Kesäteatteri saa täksi kesäksi aivan upean ja uuden katetun katsomon, jossa on 400 paikkaa. Katsojia palvelee myös katettu kahvio herkkuineen, ja ruokailu onnistuu helposti viereisessä Mobiliassa.

Kangasalan kesäteatteriin on helppo tulla, niin autolla, bussilla, kuin veneelläkin. Bussilinja Tampereen keskustasta tulee suoraan Mobilian pihaan. Kangasalan Kesäteatteriin kannattaa tehdä matka myös kauempaakin, sillä nähtävää riittää useammallekin päivälle. Henkeäsalpaavan upeat maisemat Keisarinharjulta, joita ovat historian saatossa ylistäneet niin kuninkaat, keisarit kuin runoilijatkin, eivät taatusti jätä kylmäksi.

Kartta