« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
8.7.2021
16:00 - 19:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan tori
Kuohuharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
visitkangasala.fi/iltatori/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasalan iltatorit

Kangasalan tori täyttyy elämästä kolmena ensimmäisenä heinäkuun torstai-iltana, kun Kangasalan kaupunki ja Visit Kangasala kokeilevat iltatoreja kesällä 2021. Myyjiksi kutsutaan ruokatuottajia, ruokatuotteiden valmistajia ja ruokamyyjiä sekä muun muassa kukkien, käsityötuotteiden ja vanhojen tavaroiden myyjiä.

Kuten kunnon markkinoille sopii, soi iltatoreilla musiikki, ja muutakin toimintaa on suunnitteilla. Tarkoituksena on tarjota kävijöille mahdollisuus nauttia kesästä ja toritunnelmasta, lähteä minilomalle keskellä viikkoa herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja hankkimaan kiinnostavia tuotteita.

Lähde myyjäksi

Ensi vaiheessa iltatoreille kutsutaan myyjiksi valikoitu joukko paikallisia toimijoita ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan ensimmäisten joukossa!

Toripäivät ovat torstaisin 1.7., 8.7. ja 15.7. klo 16–19 ja osallistuminen on myyjille maksutonta.

Myyjillä tulee olla oma myyntipöytä ja tarvittavat kalusteet. Lisäksi myyjät huolehtivat itse liiketoimintaan mahdollisesti liittyvistä luvista, ilmoituksista, tarvitsemastaan talousvedestä sekä jätteistä.

Toreja markkinoidaan aktiivisesti järjestäjien taholta paikallisesti sekä laajemmin Pirkanmaalla.

Kaikilta toreille ilmoittautuvilta pyydetään lisäksi kuva tuotteista ja lyhyt kuvaus yrityksestä ja sen tuotteista. Näitä käytetään tapahtuman markkinoinnissa.

Miten mukaan?

Mukaan myyjäksi pääset laittamalla viestiä isabella.rossi@kangasala.fi.

Kerro, mitä myyt ja mihin toripäivään haluaisit osallistua. Paikat täytetään nopeusjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen myyjäksi on sitova!

Kartta