« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
21.8.2022
14:00 - 18:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan kesäteatteri
Kummelinkuja, Kangasala + Google Map
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasala Folk 2022

Kangasalan Pelimannit ry järjestää koko perheen tapahtuman sunnuntaina 21.8.2022, jossa kaikki Kangasalankansanmusiikin harrastajat esittävät laajasti osaamistaan. He pääsevät Kangasala Folk -tapahtumassa myös verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja kuulemaan taitavia ammattilaisia.Kangasalan pelimanneille tämä on myös mahtava koulutustapahtuma. Tapahtuma auttaa kansanmusiikin harrastamisen säilymistä ja kasvamista Kangasalla.

Lavalla nähdään Kangasalan Balladipelimannit, joka viettää 50-vuotisjuhliaan, Kaustisella vuoden2020 yhtye -palkinnon saanut Kangasalan Pikkupelimannit,Tähtärit ja Viuselit jotka ovat Kangasalan Pikkupelimanneista alkunsa saaneita yhtyeitä, sekä Mestari ja kisällit, jossa mestaripelimanni Leenamaija Raukola soittaa kangasalalaisia perinnesävelmiä.

Esiintyjiä kotimaan huipulta.

Konsertin pääesiintyjä on Enkel, herkkä ja hersyvä naispelimanniyhtye. ENKELissä yhdistyvät luovahulluttelu ja syvä kunnioitus perinnettä kohtaan.

Tero Pajunen on kotimaisen folkin valovoimainen laulaja-lauluntekijä, jonka hatusta tipahteleelauluja kaikille vauvasta vaariin.

Luomuduo on valtakunnallisesti palkittu viulu-kitara -pari, joka soittaa uutta ja vanhaakansanmusiikkia. Olli Sippola (viulu) ja Sakari Keipi (kitara) tunnetaan virtuoottisesta yhteissoitosta.Olli Sippola on aloittanut Kangasalan Pikkupelimanneissa ja edennyt siitä musiikin maisteriksikotimaisen kansanmusiikin huipulle.

Osta liput tästä

Peruslippu 25 € / Eläkeläiset, opiskelijat 15 € / Lapset alle 15 v. 10 € / Lapset alle 7 v. veloituksetta (sis. alv 10 %)

Kartta