« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
28.7.2023 29.7.2023
Tapahtumapaikka
Kirkkoharjun näkötorni
Kirkkoharjuntie 3, 36200 Kangasala  + Google Map
Hinta
Vapaa
Tapahtuman tyyppi
, , ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Harjufest

Kangasalan kulttuuripalvelut järjestää Kirkkoharjun näkötornilla kaksipäiväisen Harjufestin perjantaina 28. ja lauantaina 29.7., jolloin tarjolla on musiikkia moneen makuun!

Tapahtuman aloittaa perjantaina kaksi 90-luvun tanssi- ja popmusiikin isointa nimeä, Aikakone ja Movetron. Kestosuosikki Aikakoneen vuonna 1995 ilmestynyt esikoisalbumi Tähtikaaren taa myi triplaplatinaa ja yhteen suosio on pysynyt vahvana siitä asti. 25 vuotta juuri täyttänyt Movetron keikkailee edelleen aktiivisesti ja heidän tunnetuin kappaleensa on Romeo ja Julia.

Lauantaina lavalle nousee ensimmäisenä kansanmusiikkia, jazzia ja progea yhdistelevä Piirpauke. Vuodesta 1975 toiminut yhtye on julkaissut 19 studioalbumia ja nauttii kulttisuosiota Keski-Euroopassa ja Pohjoismaissa. Seuraavana yleisöä tanssittaa rhythm and bluesin ja soulin tahdissa Gilbert K Triologik. Yhtyeen laulajana nähdään Voice of Finlandissa menestynyt Gilbert Kuppusami. Illan päättää viime vuonna debyyttialbuminsa julkaissut yhtye Mary Ann Hawkins, joka sekoittaa perinteistä rautalankamusiikkia instrumentaaliseen surf rockiin.

Perjantai 28.7. 

Klo 19.30 Movetron

Klo 21.00 Aikakone

Lauantai 29.7.

Klo 17.30 Piirpauke

Klo 19.30 Gilbert K Triologic

Klo 21.00 Mary Ann Hawkins

Tapahtuma on ikärajaton. Ruokaa ja juomaa on myynnissä Näkötornin kahvilassa koko tapahtuman ajan.
HUOM! Muistathan, että alkoholijuomien nauttiminen anniskelualueen ulkopuolella on tapahtumassa kielletty.

Vapaa pääsy.

Yllä: Piirpauke

 

Yllä: Aikakone

Yllä: Movetron

Kartta