Nuorisotilojen käyttövuorohakemus

Nuorisotilojen (Aseman monitoimitalo Asari ja nuorisotila Sentteri) käyttövuorot tulee anoa vuosittain kaudelle 1.9. – 31.5., hakuaika 16.4. – 15.5.

Nuorisotilojen kesäkaudelle ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain. Aseman monitoimitalo Asari on vakiovuorojen lisäksi myös käytössä juhlatilana ympäri vuoden ja juhlatilaisuuksia varten vapaita aikoja voi varata koska vain.

Hakuaikana haku tapahtuu sähköisesti ja käyttövuorolomake julkaistaan tällä sivulla. Hakuajan jälkeen vapaita vuoroja voi tiedustella vapaa-aikapalveluista: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

Sentterin nuorisotilaan vuoroja voi varata arkisin vain klo 8-13 väliselle ajalle.

Nuorisotilojen käyttövuorohakemus

Hakuaika on 16.4.-15.5. Sentteriin voi käyttövuoroja hakea arkisin klo 8.00-13.00 väliselle ajalle ja viikonloppuisin 8.00-22.00. Aseman monitoimitalolle käyttövuoroja voi hakea vapaasti.
    Nuorisotila Sentteriin arkipäivien vuoroja voi varata vain klo 8-13 väliselle ajalle.
  • :
  • :
  • Mikäli kyseessä on Kangasalan kaupungin sisäinen laskutus merkitse tähän kohtaan palvelukeskus, työyksikkö ja hyväksyjän nimi
  • Käyttövuoron saaneilta pyydämme laskutusta varten erikseen sotu-tietoa mikäli Y-tunnusta ei ole ilmoitettu tai sitä ei ole.
  • Käyttövuorovahvistus lähetetään hakuajan jälkeen antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Käyttövuorovahvistus teidän tulee kuitata saaduksi.