Kohdeavustus

Liikunnan kohdeavustukset tulee hakea toiminta-ajalle 1.11.-30.4. vuosittain 30.4. (tai seuraavana arkipäivänä) klo 15.00 mennessä ja toiminta-ajalle 1.5.-31.10. vuosittain 31.10. (tai seuraavana arkipäivänä) klo 15.00 mennessä.

Kohdeavustusta myönnetään ensisijaisesti yhdistysrekisterissä olevien seurojen valmentaja-, ohjaus ja toimitsijakoulutuksesta aiheutuneisiin kustannuksiin. Avustusta voi hakea myös lasten- ja nuorten toiminnan yllättäviin kilpailu- ja tapahtumakuluihin, joihin seura ei ole ennakolta voinut täysin varautua.

Lisäksi kohdeavustusta voi hakea seuran toiminnassaan tarvitseman pitkäkestoisen kaluston hankintaan, mikäli hankinta on seuran toiminnan kannalta välttämätön, eikä kustannuksiin ole voitu varautua normaalin vuosibudjetoinnin yhteydessä.

Hakemukset tulee osoittaa sivistyslautakunnalle ja palauttaa tarvittavine liitteineen kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluille alla olevaan osoitteeseen. Koneella täytettävä hakulomake julkaistaan aina hakuaikana tällä sivulla osiossa Liitteet.

Käyntiosoite: Kuohunharjuntie 9, 36201 Kangasala

Postiosoite: Kangasalan kaupunki, Sivistyslautakunta / Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, PL 50, 36201 Kangasala