Tervetuloa tutustumaan vastavalmistuneeseen Ruutanan monitoimitaloon


Kangasalla sijaitsevan Ruutanan uuden monitoimitalon avajaisia vietetään lauantaina 27.11. klo 10-15 osoitteessa Haapatie 1.

Kaikille avoimia avajaisia vietetään teemalla Ruutanan monitoimitalo tutuksi, tutustu talon toimijoihin, toimintoihin ja moniin mahdollisuuksiin. Avajaispäivänä tiloja esittelevät niiden käyttäjät ja talossa toimivat seurat ja yhdistykset. Tapahtuman avaa Kangasalan valtuuston puheenjohtaja Hanna Laine. Lisäksi puhujina kuullaan sivistyslautakunnan puheenjohtaja Soili Uotila-Välimäen ja Ruutanan varhaiskasvatusyksikön johtajan Tarja Luurin puheet.

Urheiluseura Kangasalan Urheilijat KU-68 järjestää talon liikuntasalissa toiminallista ohjelmaa, lisäksi Kangasalan liikkuva nuorisoauto Kyläkolli ja Kirjastoauto Konsta kurvaavat paikalle. Päiväkodin vanhempainyhdistyksen kahviosta voi ostaa kahvia ja kuumaa juotavaa, lisäksi talon tilat ja piha ovat kaikkien tutustuttavissa.

Avajaiset järjestetään hybridimallilla, joten niihin on mahdollista osallistua myös striimin välityksellä. Striimattua lähetystä pääset seuraamaan Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla lauantaina 27.11. klo 10 alkaen. Suora linkki striimiin https://youtu.be/Z996BYzGWiQ. Lähetys on katsottavissa myös tapahtuman jälkeen kaupungin videoviestinnän kanavilla.

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen tai hyödyntäen kevyttä liikennettä. Alueella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, ja ajoneuvot voi joutua jättämään kauemmas talosta. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja:

Isabella Rossi, tapahtumakoordinaattori p. +358 44 481 3050 isabella.rossi@kangasala.fi