Tervetuloa mukaan Nuorten kävelevään kaupunkilabraan Suoraman liikuntapuistossa!


Kuva: Liikuntapuistoon

Keskiviikkona 26.8. järjestetään Kangasalan Suoramalla Nuorten kävelevä kaupunkilabra, jonka tarkoituksena on ideoida yhdessä, millaisin tavoin kaupunkitilasta tulisi nuorille parempi ja toimivampi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Työpajapäivänä teemme pienryhmissä Suoraman kenttien ja koulun tuntumassa kävelykierroksen, jonka aikana tarkastelemme ja kuvaamme ympäristöä mobiilisovelluksen avulla. Kierrosta seuraa idealaboratorio-osuus, jonka aikana ideoimme ja työstämme kierroksella syntyneitä parannusehdotuksia ohjatusti hauskoilla ja luovilla muotoilumenetelmillä. Työskentelyä sparraavat ja tukevat FCG:n ja Nuorten Akatemian asiantuntijat sekä Kangasalan kaupungin omat kaupunkisuunnittelijat.

Huomioimme työskentelyssä korona-ajan turvaetäisyydet ja työskentelemme pienryhmissä. Mukaan tarvitset säänmukaisen vaatetuksen sekä älypuhelimen jos sellainen löytyy.

Paikalla myös liikkuva nuorisotila Kyläkolli. Tarjolla herkkuja ja pientä purtavaa!

Ajankohta: ke 26.8.2020 klo 17-20

Lähtöpaikka: Suoraman koulu/liikuntapuisto, Kyläkollin auto

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 20.8. mennessä:

sähköpostilla kaupunkilabrat@kangasala.fi

Ilmoittautuminen on sitova.

Labraan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kaupunkilabrojen yhteyshenkilöt:

Kaupunginarkkitehti Mari Seppä, 044 431 4177

Liikenneinsinööri Jutta-Leea Ylönen, 040 133 6764

 

Järjestäjät haluavat ottaa tapahtumien kulusta muutamia valokuvia, joten jos mahdollista, pyydämme alaikäisiä täyttämään oheisen kuvauslupalomakkeen.