Sosiaali- ja terveyskeskuksen henkilöstötiimi edistää henkilöstön saatavuutta


Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskus on vahvistanut henkilöstöasioiden ja rekrytoinnin osaamista palkkaamalla henkilöstöpäällikön ja henkilöstöasiantuntijan. Henkilöstöpäällikkönä on 1.3. aloittanut hallintotieteiden maisteri Aila Halsinaho ja henkilöstöasiantuntijana 9.5. hallintotieteiden maisterivaiheen opiskelija Sara Virtanen.

Henkilöstötiimi keskittyy parantamaan työntekijöiden saatavuutta. Henkilöstöpäällikkö kehittää henkilöstötyön ja työnantajakuvan kokonaisuutta ja henkilöstöasiantuntijan tehtäviin kuuluvat rekrytointi ja rekrytointimarkkinointi.

Sosiaali- ja terveysalan valtakunnallinen työvoimapula näkyy Kangasallakin, ja rekrytointivaikeuksia on kaikissa sosiaali- ja terveysalan ammattiryhmissä.

”Teemme suunnitelmallisesti töitä, jotta meillä on riittävästi osaavaa henkilöstöä. Työhyvinvointia ja työn käytäntöjä kehitetään, rekrytointimarkkinointiin panostetaan ja keväällä käyttöön otettiin Kangasalan oma keikkatyösovellus SoTender”, kertoo henkilöstöpäällikkö Aila Halsinaho.

”Meihin voi ottaa yhteyttä, jos työ Kangasalla kiinnostaa, ja etsimme sopivan tehtävän”, sanoo henkilöstöasiantuntija Sara Virtanen.

Lisätietoja: Sosiaali- ja terveyskeskuksen henkilöstöpäällikkö Aila Halsinaho p. 040 722 9005 aila.halsinaho@kangasala.fi