Paras Pari Pirkanmaalla – Kangasala ja Pälkäne


Kangasala ja Pälkäne käynnistävät yhteisen matkailumarkkinointikampanjan otsikolla Paras Pari Pirkanmaalla.

Näistä kahdesta pirkanmaalaiskunnasta löytyy kattava tarjonta monenlaisten matkailijoiden makuun ja kohteet on nyt koottu yhteen helposti löydettäviksi reiteiksi.

Reittien pääteemoja on viisi, ne ovat: herkuttelijan reitti, kulttuurimatkailijan reitti, lapsiperheille suunnattu reitti, luontoharrastajan reitti sekä aktiivilomailijan reitti. Näiden lisäksi kampanjan nettisivuilta löytyvät myös ostospaikat, majoitusmahdollisuudet, galleriat, rannat sekä ruokapaikat.

Toistensa naapurikunnat Kangasala ja Pälkäne ovat tunnettuja muun muassa kauniista harjumaisemistaan ja puhtaista vesistöistään. Alueelta löytyy paljon kulttuuritarjontaa, lähiruokaa, luontoreittejä ja lapsille suunnattua tekemistä. Tarjonnassa on huomioitu tänä kesänä koronan aiheuttamat rajoitukset ja mahdollisuus turvaetäisyyksien pitämiseen.

”Ihmiset ovat olleet kodeissaan eristyksissä maaliskuusta asti, haluamme kertoa heille kampanjan avulla mahdollisuuksista kesämatkailuun lähellä”, kertoo Jaana Koivisto Pälkäneen kunnalta.

Business Kangasalan Päivi Kuusivaara on samoilla linjoilla: ”Meidän alueemme luonto on ainutlaatuinen ja sen ympärille on luotu monenlaista matkailutarjontaa. Halusimme yhdistää kahden kunnan kohteet, jotta jokainen löytäisi niistä itselleen sopivaa tekemistä.”

Pirkanmaan Parhaan Parin kohteet kootaan yhteiselle nettisivulle, josta pääsee kätevästi suunnittelemaan päiväretken tai vaikkapa pidemmänkin matkan. Yöpymispaikkojakin tästä Pirkanmaan upeimmasta ympäristöstä nimittäin löytyy helposti.

Reitit julkaistaan 29.5. pysy kuulolla!

Lisätietoja:
visitkangasala.fi
visitpalkane.fi
parasparipirkanmaalla.fi

Kuva: Visit Kangasala, kuvaaja Tero Hakala