Lasten Pirkkaset – Pirkanmaan lastenkulttuurikuukausi 1.–28.2.2021


Lasten Pirkkaset 2021 -tapahtuman logo

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi. Vuonna 2021 Pirkkasia vietetään teemalla käydään kylässä – etänä yhdessä. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ohjelmaa on nyt tarjolla etenkin virtuaalisesti. Lasten Pirkkasten ohjelma on suunnattu 0–12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen.

Kangasalan tapahtumat

Aino Louhi – kuvituksia ja taidesarjakuvaa

Näyttely Kangasalan pääkirjaston musiikkiosastolla 2.2.–26.2.2021
Tampereen taidemuseon tuottama näyttely on avoinna pääkirjaston aukioloaikoina ma-pe klo 10-19 ja la klo 10-15.
Vapaa pääsy, tervetuloa!
Järj. Kangasalan kirjasto

Mimin ja Kukun pehmoleludisco
18.2.2021 klo 16
Kaada mehua lasiin ja varaa pientä syötävää pöydälle! Sinut ja kaikki lempparipehmosi on kutsuttu Mimi&Kuku-discoon! Hiphoppaillaan, tanssitaan balettia ja pidetään koko sydämistämme hauskaa screenin äärellä liikkuen.
Pukeudu halutessasi lempparisatusankariksesi ja kampaa pehmojesi turkit myös! Livelähetys on maksuton ja video on katsottavissa myös jälkikäteen.
Katsottavissa Facebookissa (linkki avautuu uuteen välilehteen)
Järj. Kangasalan kulttuuripalvelut

Lasten lauantai
20.2.2021 klo 10
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6
Lasten lauantai on lasten maksuton taidetyöpaja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Keväällä 2021 otetaan taidemuseon näyttelystä yksi teos haltuun. Helmikuussa tutustutaan kuvalliseen ilmaisuun luovalla tavalla yhden nykytaideteoksen materiaalien inspiroimana. Työpajassa lapsi voi edetä ikäisosaamisensa mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Työpajan ohjaa Minna Polus, FM, artenomi AMK. Työpajassa vieraillaan taidemuseon kevään näyttelyssä, joka on Naisten kuvia – Teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta.
Järj. Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Lasten Pirkkasten ohjelma kokonaisuudessaan (linkki avautuu uuteen välilehteen)