Lasten löytöretkiviikolla tarjolla monenlaista ohjelmaa lapsiperheille


Vuodesta 2000 järjestetty Lasten löytöretkiviikko levittäytyy jälleen ympäri Kangasalaa tarjoten monipuolista ohjelmaa lapsille. Tapahtumaan kuuluu muun muassa muskarikonsertti, nukketeatteria ja sirkusesitys. Tänä vuonna Lasten löytöretkiviikko järjestetään 26.6.–2.7.

Lasten löytöretkiviikko tarjoaa monipuolista ja jännittävää ohjelmaa lapsille eri puolilla Kangasalaa.

Kangasalan torille saapuu keskiviikkona 28.6. maailmalla kiertänyt sirkustaiteilija Simon Llewellyn esityksellään We are the champions. Showssa yhdistyvät taidokkaat sirkustemput ja jalkapallojongleeraus.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa järjestetään perjantaina 30.6. Petra ja Pekko Käpin Soiva syli-muskarikonsertti.

Kangasalan kesäteatterilla Pikkuteatterin 7–13-vuotiaat lapset esittävät näytelmän Pinokkio 30.6.–2.7. Näytelmän on ohjannut Tanja ja Lumi Tomminen, ja se perustuu Carlo Collodin satuklassikkoon.

Raudanmaan Lastenmaatila Pikkupiha tarjoaa erilaisia maaseutu- ja eläinrasteja, joita voi suorittaa samalla kun tutustuu tilan eläimiin.

Nukketeatteri Hupilaisen näytelmät Lumottu metsämökki ja Hiirestä on moneksi nähdään teatteritalo Parvulassa löytöretkiviikon aikana.

Lastentalo Tähtirannassa lapset pääsevät tutustumaan eläimiin, leikkimään pihaleikkejä, rakentamaan ja uittamaan puuveneitä, ajamaan pikkutraktoreilla, puhaltelemaan saippuakuplia ja nauttimaan vanhan talon ja pihapiirin tunnelmasta.

Poledance Piagrina järjestää lapsille suunnatun ilma-akrobatiakurssin tiistaina 27.6. ja keskiviikkona 28.6.

Lasten löytöretkiviikolla on tarjolla paljon muutakin ohjelmaa: Laaksolan Ratsutila järjestää suositun ponipäivän, Taito Pirkanmaa järjestää käsityöpajan ja Kangasalan Karjalaseura puolestaan lasten piirakkapäivän. Kotiseutumuseossa järjestetään jännittävä etsimisleikki, kun taas pääkirjaston liemipajassa lapset voivat valmistaa oman taikajuomansa.

Tutustu järjestäjiin ja ohjelmaan osoitteessa: www.lastenloytoretki.fi