Lamminrahka-kierros sunnuntaina 17.10. klo 14:15


Tervetuloa katsomaan, miltä Lamminrahkan uudessa kaupunginosassa näyttää: Mitä on jo valmiina ja mitä rakenteilla ja milloin valmistuu. Kierroksen vetäjänä on Lamminrahkan projektipäällikkö Sanna Karppinen Kangasalan kaupungilta. Hartela Länsi-Suomi Oy:n ja Pirkanmaan Vuokratilat Oy:n ennakkomarkkinoinnissa olevilla kohteilla on kierroksen aikana ja sen jälkeen tonttiesittelyt klo 16 asti.

Kierroksen lähtöpaikka on Lamminrahkan Rissonkadun ja Riesontien risteyksessä (ks. musta ympyrä kartassa). Lähtöpaikalle pääsee kävellen ja pyörällä Hinkantietä, Riesontietä tai Rissonkatua pitkin ja autolla Rissonkatua pitkin.

Kartta, johon on merkitty Lamminrahka-kierroksen lähtöpaikka ja punaisella katkoviivalla reitit, joita pitkin lähtöpaikalle pääsee.

Kierroksen jälkeen on mahdollista jatkaa opastetulle retkelle Kaarinan polun vaellusreitin varren Katajajärven laavulle, missä paistellaan nuotiomakkarat ja keitellään nokipannukahvit. Kangasalan asemaseudun asukasyhdistys tarjoaa tarjoilut. Laavu sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Lamminrahka-kierroksen päätepisteestä. Pyörällä ja autolla pääsee noin puolen kilometrin päähän laavusta.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki: 
Lamminrahkan projektipäällikkö Sanna Karppinen
p. 040 133 6329
sanna.karppinen(at)kangasala.fi

Hartelan Lamminrahkan Lumon kerrostaloasunnot (kortteli 1512):
https://www.hartela.fi/fi/asunnot/kangasala/as-oy-kangasalan-lamminrahkan-lumo