Kysely Huutijärven lähiliikuntapaikasta


Ilmakuva Huutijärven koululta. Kuvaan on rajattuna alue, johon lähilikuntapuistoa suunnitellaan.

Kangasalan kaupungin rakentamisen palvelualueen ulkoalueiden ylläpitoyksikkö suunnittelee, rakentaa ja kunnossapitää yleisiä alueita, joita ovat mm. puistot, leikkikentät, lähiliikuntapaikat, uima- ja venerannat, urheilu- ja pallokentät, liikuntareitit, laavut ja luontopolut.

Yleisiä alueita suunnitellaan ja rakennetaan vuosittaisten määrärahojen puitteissa. Vuoden 2023 työohjelman suunnittelukohteisiin kuuluu Huutijärven koulun lähiliikuntapaikka. Koulun pihaa on tarkoitus kehittää liikunnallisemmaksi.

Huutijärven koulun lähiliikuntapaikan suunnittelua varten halutaan nyt kysyä mielipiteitä ja näkemyksiä asukkailta. Kyselyjen vastaukset antavat arvokasta tietoa suunnittelua varten. Kysely on avoin kaikille vastaajille ja kysely tehdään anonyymisti.

Mielipiteet ja kommentit Huutijärven koulun lähiliikuntapaikkaan liittyen tulee jättää 4.9.2023 klo 9 mennessä sähköisesti nettikyselyn avulla.

Kyselyyn pääset vastaamaan seuraavasta nettilinkistä:

https://q.surveypal.com/Huutijarven-koulun-lahiliikuntapaikan-kysely

tai skannaamalla seuraavan QR-koodin puhelimellasi:

Kangasalan kaupungin verkkosivuilta kysely löytyy ”Osallistu ja vaikuta”-sivulta, ”Anna palautetta ja vastaa kyselyihin”-osiosta.