Koirapuisto Rekkula viettää 2-vuotissyntymäpäiväänsä 15.12.


Rekkulan syntymäpäiville ovat tervetulleita kaikki koirat ja koirien ystävät klo 17-18.30.

Koirapuistossa koirien omistajille ja ystäville on tarjolla lämmintä glögiä ja jaossa on 100 kpl heijastintuotteita lemmikille tai omistajalle. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös somearvonta, jossa voi voittaa PrimaPetin tarjoaman uniikin lahjapaketin, jota ei voi kaupasta ostaa. Lahjapaketti sisältää Hau-Haun Kunnon puruluut -kokoelmalaatikon sekä Suomessa tehdyn laadukkaan heijastinolkavyön. Arvontaan voi osallistua julkaisemalla facebookissa tai instagramissa kuvan tai videon Rekkulasta ja käyttämällä tunnistetta #rekkula sekä merkitsemällä Kangasalan kaupungin @kangasalankaupunki. Arvonta suoritetaan kaikkien kuvan tai videon julkaisseiden kesken 18.12.

Elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala kertoo, että Rekkula toteutettiin asukkaiden toiveesta ja heidän tarpeeseen.

– En epäillyt hetkeäkään, etteikö Rekkula saisi suurta suosiota, koska Kangasalla on runsaasti koiria ja innokkaita koiraharrastajia, hän jatkaa.

Kangasalan ensimmäinen koirapuisto, koirapuisto Rekkula avasi ovensa joulukuussa 2021. Puisto on jaettu kahteen osaan, joten sieltä löytyy pienille ja suurille koirille omat puolensa. Molempiin aitauksiin on omat sisäänkäynti- ja huoltoportit. Käyntiporttien yhteyteen on rakennettu eteistila eli kaksinkertainen portti välitilalla, joka helpottaa koirien laskemista irti turvallisesti ja estää koirien karkaamista puistosta. Jätehuoltoa varten aitauksen ulkopuolelle on sijoitettu kannellinen syväjäteastia koiranjätöksille ja sekajätteelle.

Kiinteinä kalusteina puistoon on asennettu selkänojalliset penkit ja valaistus. Aitauksen sisälle on varattu koirapuiston käyttäjille irtovarusteet (lapiot ja haravat) alueen siistimiseen ja jätösten keräämiseen.

Puisto sijaitsee Vällintieltä kääntyvän Horsmakujan päädyssä. Puiston edustalla sijaitsee maksuttomia parkkipaikkoja. Osoite: Horsmakuja 4, 36240 Kangasala

Noudatathan puistossa vieraillessasi koirapuiston sääntöjä.

Tapahtuman löydät tapahtumakalenteristamme: Koirapuisto Rekkulan 2-vuotissyntymäpäivä – Kangasala