Kauhujen Kangasala, tule toteuttamaan yhteisöllisesti tuotettua kauhumysteeriä


Yhteisöllisesti suunniteltu ja toteutettu kauhumysteeri. Missä se tapahtuu? Mitä siinä tapahtuu? Kuinka pelottava se on? Sen päätät sinä ja muu Kauhujen Kangasalan toteutustiimi.

Hietaniemen hautausmaa. Näkymä Hietaniemen vanhalta hautausmaalta.

Tapahtumatiimi kokoontuu ensimmäistä kertaa keskiviikkona 19.8. ja kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan toteuttamaan talkoilla Kangasalan karmeinta Halloween-juhlaa! Ulkoilmassa toteutettava kauhukierros tulee olemaan juuri sitä, mitä kaupunkilaiset siltä haluavat. Ulkona tapahtuva kierros suunnitellaan alusta alkaen koronarajoitusten puitteissa toteutettavaksi.

Virtuaalisesti sekä ulkoilmassa tapahtuvan kauhukierroksen toteuttavaan tiimiin kaivataan nyt tekijöitä. Käsikirjoittajia, näyttelijöitä, maskeeraajia, mediaosaajia ja paljon muita tekijöitä kaivataan. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai työkokemusta osallistuaksesi, pelkkä innostus aiheesta, kiinnostus ja kokeilunhalu riittävät. Kauhukierroksen toteuttamiseen voivat osallistua kaikki halukkaat iästä riippumatta.

Mikäli kiinnostuneita tekijöitä ja ideoita löytyy, toteutetaan tapahtuma osana kulttuuri-ja vapaa-aikapalveluiden toimintaa loka-marraskuussa 2020. Tule kuulemaan lisää ”Kauhujen Kangasalasta” Kangasala-talon valtuustosaliin 19.8. klo 18. Samassa tilaisuudessa kuullaan lisää myös Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden osallistavasta budjetoinnista.

 

Aloituspalaveri 19.8.2020 klo 18 Valtuustosali, Kangasala-talo

EnnakkoiImoittautumiset 18.8. mennessä osoitteessa

https://q.surveypal.com/Ilmoittatuminen-19.8%2E

Tapahtuman Facebook event

https://www.facebook.com/kangasalankaupunki/

Lisätietoa Kauhujen Kangasalasta: tapahtumakoordinaattori Isabella Rossi, isabella.rossi@kangasala.fi puh. 044-481 3050

Kuva: Simo Rista/Helsingin kaupunginmuseo