Karismaattinen Ressu Redford päättää Kangasalan Kesäteatterin kesäkeikat


Ressu Redford esiintyy Kangasalan kesäteatterilla lauantaina 23.7.2022 kello 19.

Jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat.

Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös keväällä 2021 julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi viime lokakuussa uuden albuminsa Hölmö sydän.

Näitä ja muita valloittavia kappaleita kuullaan kauniilla Kangasalan kesäteatterilla 23.7.2022 kello 19. Kesäkahvila Villikka huolehtii keikkayleisön virvoittamisesta koko illan ajan! Liput alkaen: peruslippu 25€, eläkeläinen/ opiskelija 22€. Liput ennakkoon osoitteesta lippu.fi tai lippupisteen myyntipisteiltä/ R-kioskeilta. Lipunmyynti avataan ovella tuntia ennen esitystä.

Kangasalan keikkakesässä ovat aiemmin kuluvana kesänä esiintyneet Jarkko Martikainen ja luotetut miehet, Tiisu ja Pauli Hanhiniemi MAD.

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta kesäillasta Kangasalan kesäteatterille!