Kangasalan palvelukeskusten virtuaalitapaamiset jatkuvat, syksyn ensimmäisessä tapaamisessa sivistyskeskus


Mainos sivistyskeskus

Katsojat voivat jättää kysymyksiä keskiviikkona 8.9. järjestettävään virtuaalitapaamiseen ennakkoon tai keskustella ajankohtaisista aiheista suorassa lähetyksessä Kangasalan sivistyspalveluiden johdon kanssa. Kysymyksiä voi esittää sekä varhaiskasvatukseen, opetukseen, liikuntaan, kulttuuriin, nuorisoon, kirjastoon että hyvinvointiin liittyen.

 

Vuonna 2021 Kangasalla aloitettujen virtuaalitapaamisten tarkoituksena on edistää suoraa vuorovaikutusta kaupungin johdon ja sen asukkaiden välillä. Teams-livetapahtumana verkossa järjestettävät tapaamiset ovat kaikille saavutettavia, ja niiden aikana voi esittää kysymyksiä ja kehitysehdotuksia Kangasalan kaupungin palvelualueiden johdolle. Kysymyksiä tapaamisiin voi, ja toivotaan lähetettävän myös ennakkoon. Kuluvana vuonna aikaisemmin järjestetyt livetapaamiset ovat keränneet satoja katsontoja, ja niiden aikana esiin tulleita ideoita ja ajatuksia on jo otettu myös käytäntöön.

 

Seuraavassa livetapaamisessa kysymyksiä voi esittää keskiviikkona 8.9.2021 klo 16 kun vuorossa on Kangasalan sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen. Tapaamisessa kysmyksiin vastaavat hyvinvointijohtaja Kati Halonen, opetuspäällikkö Merja Lehtonen, varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa, vapaa-aikapalveluiden johtaja Marke Vornanen, sekä hyvinvointikoordinaattori Maija Mäkinen. Kysymykset ja ajatukset voivat koskettaa kaikkia sivistyskeskuksen toimintoja. Ennakkokysymyksiä voi jättää aina 1.9.2021 saakka osoitteessa tapahtumat@kangasala.fi. Tunnin mittaisessa lähetyksessä pyritään vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin.

 

Vuoden 2021 virtuaalitapaamiset järjestetään Teams live –tapahtumina ja niihin voi osallistua joko suorana tai niiden nauhoitteet voi katsoa jälkikäteen. Nauhoitteet tulevat myöhemmin tekstitettyinä kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle, joka löytyy kaupungin verkkosivujen etusivulta.

 

Osallistujat pääsevät liittymään tapahtumiin Kangasalan tapahtumakalenterista löytyvän osallistumislinkin kautta, joka aukeaa sekä selaimessa että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams- sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.

 

Vuoden 2021 tulevat kaupungin virtuaalitapaamiset

 

Keskiviikko 8.9.2021 klo 16 Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen

Vapaa-aika, koulutus, varhaiskasvatus, kulttuuri yms. kysymyksiä voi jättää 1.9.2021 saakka.

 

Tiistai 2.11.2021klo 16 Sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaaminen

Terveydenhoito, asumis- ja vammaispalvelut yms. kysymyksiä voi jättää 26.10.2021 saakka.