Kangasalan kaupunginarkkitehdiksi valittiin Mari Seppä


Kangasalan elinympäristöjohtaja on valinnut Kangasalan kaupunginarkkitehdin virkaan strategiseen suunnitteluun erikoistuneen arkkitehti Mari Sepän Tampereelta.

Mari Seppä

Tällä hetkellä Mari Seppä toimii projektipäällikkönä FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:ssä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2009 alkaen. Seppä on ollut mukana laatimassa myös Kangasalle strategista yleiskaavaa ja Saarenmaan osayleiskaavaa. Mari Seppä aloitaa uudessa tehtävässä vuoden 2019 alussa.

Kaupunginarkkitehti vastaa rakennetun ympäristön laadun ja yhdyskuntarakenteen kehittämisestä, hoitaa kaupungin asuntopolitiikkaa, osallistuu seutuyhteistyöhön ja toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikön esimiehenä.

Tehtävään saapui 7 hakemusta, joista 2 peruttiin. Tehtävää aiemmin hoitanut kaavoitusarkkitehti on jäämässä eläkkeelle vuoden 2019 alkupuolella. Virkanimike uudistuu henkilövaihdoksen myötä.

–       Kangasalan kaupunki saa Marista innostuneen ja tulevaisuuteen katsovan kaupunginarkkitehdin, jolla on erinomaiset suurien kokonaisuuksien hallinnan taidot ja hyvät yhteistyöverkostot, toteaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

 

Lisätiedot:
elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala
p. 044 430 9421, sirkku.malviala(at)kangasala.fi