Kangasalalaisia palkittiin ”Nuorten kyvyt ja äänet esiin” -palkitsemistilaisuudessa


Nuorten Suomi palkitsi ”Nuorten kyvyt ja äänet esiin” -palkitsemistilaisuudessa aktiivisia nuoria ja aikuisia esimerkillisestä toiminnasta nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden eteen.

Kuvassa Kangasalan palkitut. Vuoden aikuinen, erityisnuorisotyönohjaaja Jorma Jussila. Vuoden nuoret, Kangasalan nuorisovaltuusto. Nuorisovaltuustosta palkintotilaisuudessa mukana olivat: Saga Ahtiainen, Taina Suuniittu sekä Helmi-Maria Laaksonen. Kuva: Nuorten Suomi Ry

 

Kangasalan nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa oli kesällä avoinna kysely, jossa kaikki kuntalaiset saivat käydä vinkkaamassa perusteluineen Kangasalan voittajaehdokkaita vuoden nuoreksi ja vuoden aikuiseksi. Kaupungin hyvinvointijohtajan nimeämä raati valitsi ehdotusten pohjalta palkittavat henkilöt. Kuntasarjan Kangasalan palkitut:

Vuoden nuoret: Kangasalan nuorisovaltuusto

Kangasalan nuorisovaltuuston jäsenet ovat ryhmä aktiivisia nuoria. Heillä on halu vaikuttaa ja edistää nuorten asioita. Heillä on aito halu tehdä Kangasalasta parempi paikka nuorille nyt ja tulevaisuudessa.

Vuoden aikuinen: Jorma Jussila, erityisnuorisotyönohjaaja

Jorma Jussila on pitkän linjan nuorisotyöntekijä, joka on tehnyt 40-vuotisen uransa aikana paljon monen nuoren eteen ja vaikuttanut positiivisesti monen nuoren elämään.

Onnea voittajille ja kiitos tärkeästä työstä nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden eteen!

 

Lisää aiheesta: https://www.nuortensuomi.fi/