Kangasala-talossa elokuvia 13.2. ja tapahtumia 2.3. alkaen


Toiminta Kangasala-talossa käynnistyy uudelleen rajoitusten lievennyttyä. K-Kinon elokuvanäytökset alkavat sunnuntaina 13.2. ja Kangasala-salissa esiintyy keskiviikkona 2.3. Hoedown solistinaan Tero Vesterinen. Torstaina 3.3. ilta on omistettu lapsiperheille, joita viihdyttää Jokeri Pokeri Box – Ihan Simona! -taikuriesitys.

Keltaisen taustan edessä taikuri Simo Aalto ja vaimonsa Kirsti. Simon kädellä valkoinen kyyhky ja lisäksi sylissä ja edustalla olevalla pöydällä on pehmoeläimiä ja Punainenpallokuvioinen silinterihattu.
Jokeri Pokeri Box – Ihan Simona! -taikuriesityksessä esiintyvät Simo Aalto ja hänen avustajavaimonsa Kirsti.

Tällä hetkellä voimassa olevan aluehallintoviraston päätöksen mukaan Kangasala-saliin voidaan ottaa puolet sen kapasiteetista eli enintään 150 henkilöä. Liput kevään esityksiin kannattaakin varata nyt.

K-Kino esittää 13.2.2022 alkaen yleisölle elokuvia Kuolema Niilillä, Piemonten tryffelinmetsästäjät, Sing 2, Tunturin tarina ja Hytti nro 6.

Maaliskuun tapahtumat Kangasala-talossa aloittaa 20-vuotisjuhliaan viettävä juurevan rytmimusiikin sanansaattaja Hoedown solistinaan Vesterinen yhtyeineen -kokoonpanon laulaja ja karismaattinen johtohahmo Tero Vesterinen 2.3.2022.

Seuraava ilta 3.3.2022 on omistettu lapsiperheille. Jokeri Pokeri Box – Ihan Simona! -taikuriesityksessä TV:stä tuttu maailmanmestaritaikuri Simo Aalto tarjoilee iloa ja riemua koko perheelle yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Maaliskuussa Kangasala-salissa nähdään myös karjalaislasten kokemuksista kertova musikaali Evakon kyynel 5.3., Tampereen pianokilpailun viime syksynä voittanut tanskalainen pianisti David Munk-Nielsen 8.3.,  Esa Pulliainen & Mr. Breathless 10.3., Anneli Saaristo 24.3., Mari Rantasila Duo 25.3., Jarkko Tammisen imitaatioshow Kuuleeko Kangasala? kahtena näytöksenä 26.3. ja saksofonikvartetti Aavan konsertti Näyttelykuvia 27.3.2022.

Komediaa Kangasalla -sarjassa Kangasala-salin lavalle nousevat stand up -koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni hulvattomassa parisuhdekomediassa Mars & Venus 11.3., Jack Björklund 12.3. ja Niko Kivelä 18.3.

Suositut yksityiset elokuvanäytökset, omat konsertit ja muut yksityistilaisuudet Kangasala-salissa ovat edelleen varattavissa Kangasala-talon myyntipalvelusta. Näistä etenkin yksityisnäytöksiä elokuviin varataan edelleen innokkaasti.

Kangasala-talossa on maskisuositus ja asiakkaita pyydetään huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Koronapassia ei tällä hetkellä edellytetä talossa asioimiseen.