Kangasala-talolta koronaturva lipunostajille


Kangasala-talon syksyn esityksiin voi ostaa lippuja turvallisin mielin. Asiakkaita pyydetään tulemaan taloon vain oireettomina. Jos oireileva asiakas ilmoittaa sairastuneensa ennen konserttia tai muuta tapahtumaa, hän saa ennakkoon ostamistaan lipuista rahat takaisin. Vastaavia joustavia lipunmyyntiehtoja ei ole yleisesti käytössä.

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka.

Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta. Tämä koskee sairastunutta ja hänen seuralaistaan. Hyvitys suoritetaan käteisellä tai lahjakorttina lippua vastaan Kangasala-talon lipunmyynnistä. Hyvitykseen on oikeus, mikäli asiakas on ennen tapahtuman alkua ilmoittanut sairausesteestä joko puhelimitse tai sähköpostilla Kangasala-talon lipunmyyntiin. Palautuksesta vähennetään lipunmyyntikuluina 2,50 €/lippu. Hyvitys pitää hakea kymmenen vuorokauden kuluessa tapahtumasta, johon lippu oli ostettu.

– Tämä on Kangasala-talon kädenojennus asiakkaillemme tänä poikkeuksellisena aikana. Haluamme asiakkaidemme tietävän, että teemme kaikkemme sen eteen, että talossa on turvallista vierailla ja lippuja syksyn tapahtumiin voi turvallisesti ostaa etukäteen, sanoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Kangasala-salin syyskauden aloittavat Ti-Ti Nallen Kesärieha -konsertti 26.8., Jarkko Tammisen imitaatioshow Kuuleeko Kangasala? 27.8. ja Paul Anka & Diana Ross -tribuuttikonsertti sunnuntaina 30.8.2020. Maailmantähdille kunniaa tekevän konsertin tähtinä laulavat Maria Lund ja Mikael Konttinen huippumuusikoista koostuvan HT Combon solisteina. Syksyn päivittyvä ohjelmisto on kokonaisuudessaan nähtävissä talon sivuilla kangasala-talo.fi.

Näitä ennen keskiviikkona 12.8. Kimmo Pyykkö -taidemuseon tiloissa vierailee Tampere Filharmonian puupuhaltajista koostuva yhtye osana Tampere Filharmonia Liikkeellä -konserttisarjaa. Ilmaiskonserttiin voidaan ottaa vain 40 kuulijaa, mutta konserttia voi seurata myös Aamulehden livelähetyksenä Kangasala-talon Valtuustosalissa.

K-Kinon elokuvissa pyörivät elokuussa Pekka Töpöhäntä, Tuulten taottu maa ja Eden.

Kehittyvä kesänäyttely Muinaisen Sarsan salaisuuksia on esillä Kangasala-talon yläaulassa 13.9.2020 saakka.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa jatkaa Jussi TwoSevenin näyttely All Is One 23.8.2020 asti.