Kangasala loi digitaalisen SoTender-kohtaamispaikan, jossa sote-sijaiset ja työpaikat löytävät toisensa


Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen innovoima SoTender-digipalvelu tarjoaa helpon tavan seurata ja ottaa vastaan sote-alan sijaisuuksia. Rekisteröitynyt käyttäjä voi selailla terveys-, vanhus- ja kehitysvammahuollon vapaita vuoroja ja varata sijaisuuden yhdellä pyyhkäisyllä.

SoTender-palvelun avulla Kangasalla tavoitetaan sijaisia aiempaa laajemmin ja kätevämmin. Näppärällä alustalla työntekijä voi helposti varata omiin aikatauluihin sopivan keikkatyövuoron.

Työntekijöille SoTender tarjoaa mahdollisuuden lisätuloihin, osaamisen kehittämiseen ja uusiin työtehtäviin tutustumiseen. Esimerkiksi opiskelijat, vastavalmistuneet tai toisaalla työskentelevät sote-ammattilaiset voivat SoTenderin avulla matalalla kynnyksellä kerätä kokemusta työtehtävistä ja tutustua, miten työ ja työyhteisöt Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksessa toimivat. Alkuvaiheessa työvuoroja on tarjolla sairaanhoitajille, lähihoitajille, kehitysvammahuollon ohjaajille, hoiva-avustajille ja terveydenhoitajille, mutta tarjontaa laajennetaan muihin sote-palveluihin kehitystyön edetessä. Palvelun teknisen toteutuksen on tehnyt Koivu Solutions.

Rekrytointipalveluun kirjautuneet käyttäjät pääsevät selaamaan vapaita sijaisuuksia ja voivat tilata ilmoituksia uusista vuoroista puhelimeensa tai sähköpostiinsa. Palvelun uusin ominaisuus on mahdollisuus selata vuoroja joko kalenterin tai karttanäkymän perusteella.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän ammattioikeudet tarkastetaan, jonka jälkeen työntekijä voi tehdä varauksia työvuoroihin. Esihenkilöt hyväksyvät aina työntekijöiden työvuorojen varaukset ja työvuoroon saa opastuksen tiimin tuella.

Lisätietoa ja rekisteröityminen SoTenderiinwww.kangasala.fi/sotender

Lisätietoja: 

Aila Halsinaho
Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen hallinto
Henkilöstöpäällikkö
040 722 9005, aila.halsinaho(at)kangasala.fi

 

Katso video, jolla työntekijämme kertovat työpäivästään # Hyvän piirissä Kangasalla: